Photography Travel

ⓁⒷ Land of fire & ice

24. March 2015

aad

 

[two_columns_one]

Last week was spent in good company with lots of amazing adventures – As I talked about in my last post, I was in Iceland with my class. I’ve got what seems like an infinite amount of pictures I want to show you, but first I want to share this (rather shaky) video with you. It’s almost 2AM and I’ve spent my entire evening editing this video and the hundreds (literally) of pictures. Enjoy! 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Sidste uge tilbragte jeg i godt selskab, fyldt med massere af fantastiske eventyr – Som jeg sagde i mit sidste indlæg, var jeg i Island med min klasse. Jeg har hvad der syntes som værende en uendelig mængde billeder, som jeg vil vise jer, men først, vil jeg dele denne (lettere rystede) video med jer. Klokken er næsten 2 om natten, og jeg har brugt hele min aften på at redigere denne video og (bogstavligtalt) hundredevis af billeder. Enjoy!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply