Other

On and off

7. August 2015

DSC_0124s

[two_columns_one]

Once again I’ve neglected the blog, it’s been over a month since I last typed something with the intention of posting it here and I’m sorry. In only a few days I’ll start in school again after what seems like an almost endless vacation and I might start to blog a bit more regularly after that. I know that it’s been a bit on and off over the last few months and I can’t promise it won’t happen again. It’s been good for me to take a break; to prioritize other things in my life such as work and friends, and I can feel that I’ve needed a break. On the other hand I miss this wonderful little space on the internet that I can call my own. I miss writing, shooting and sharing pictures and I miss reading all of your wonderful comments. Last month I shot some pictures of HASIB which I have in mind sharing with you soon.

Hope you’re all doing well!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Endnu en gang har jeg forsømt bloggen, det er over en måned siden, jeg sidst skrev noget med intention om at poste det here, og det beklager jeg. Om kun nogle få dage starter jeg i skole igen, efter hvad føles som en endeløs ferie, og jeg begynder måske at blogge en del mere regulært efter det. Jeg ved at det har været en del ‘on and off’ over de sidste par måneder, og jeg kan ikke love, at det ikke vil ske igen. Det har været godt for mig, at holde en pause; at prioritere andre ting i mit liv, så som arbejde og venner, og jeg kan mærke, at jeg har haft brug for en pause. På den anden side savner jeg at have dette vidunderlige lille stykke af internettet, som jeg kan kalde mit eget. Jeg savner at skrive, skyde og dele billeder med jer, og jeg savner at læse jeres vidunderlige kommentarer. Sidste måned skød jeg et par billeder af HASIB, som jeg har i sinde at dele med jer snart.

Håber i har det godt!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Blue ducklings Saturday August 8th, 2015 at 08:41 AM

  Er glad for at du nogenlunde er tilbage. Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  • Reply Nivikka Monday August 10th, 2015 at 08:31 PM

   Årh det er jeg glad for at høre!

 • Reply viveca Saturday August 8th, 2015 at 01:27 PM

  Jeg kender det kun alt for godt. Men livet skal også nydes til fulde, og derfor må bloggen sættes i anden række af og til, til trods for at det er ens lille online hjertebarn. Glæder mig til at se updates fra dig igen <3

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

  • Reply Nivikka Monday August 10th, 2015 at 08:32 PM

   Ja, lige præcis. Jeg vil så mange ting på én gang, men jeg er super glad for, at du forstår! ^^

 • Reply Rachel Y. Thursday August 13th, 2015 at 07:00 AM

  I can completely empathise. I miss blogging too on a regular basis, with all my heart. I hope you get back into it smoothly, and have plenty of time for everything else!

  • Reply Nivikka Sunday August 16th, 2015 at 05:44 PM

   I’m glad you understand, and that I’m not the only one feeling as I do – I can only say the same to you! Thank you for your support sweet Rachel <3

  Leave a Reply