Lists

(Cheap) Ideas for a summer at home

3. July 2015

DSC_0041s

[two_columns_one]

While most of my friends (and m) are on vacation, I’m enjoying the Danish weather. I’m usually one of the lucky ones to pack my suitcase and wander out into the world for new adventures – but this year I’m going to have to make my own adventures at home. At first I was a bit skeptical, what can I possibly spent my time doing? But now I’m actually enjoying myself and I’ve made a little list of ideas to what you can do:

Picnics // Is very cheap and super fun. You can make a picnic -brunch, -lunch or -dinner. 

Beach // There’s nothing like spending the day in the sun at the beach. You can spent your day with your friends, or enjoy your own company.  

Read, read, read // If the weather is great you can take your reading outside; take a trip to the park, the beach or even in your own backyard and enjoy the sun with a good book. If the weather isn’t as great as you would like it to be, you can always read inside. 

Free concerts and outdoor movies // There’s always a bunch of cool, free initiatives in the summer time. Check out the internet for local activities such as free summer concerts and movie-evenings outside on the big screen. If you live in Denmark near Copenhagen, you can check out AOK.DK – This weekend Kesi, Hedegaaard and Brandon Beal plays at Nemoland in Christiania. 

Camping // Is actually quite fun if you’re in good company – it’s a cheap way to spent a few days away from home.

Play and have fun // Play cards, Twister or play water fight with your friends. 

Light a fire // There’s a lot of things you can do around a fire; bake bread on a stick, marshmallows, drink tea and tell old stories 

Stargaze // I love to stargaze, it’s always nice to lay on the grass with some snacks and a good friend, searching for shooting stars.

Get a summer job // Spent your time wisely and get a summer job. You can look after a dog (it’s fun and you get to enjoy the outside; take it to the lake or the forest) or you can stand in a fruit stand – it’s great to earn a bit extra money 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Mens de fleste af mine venner (og m) er på ferie, nyder jeg det danske vejr. Jeg er for det meste en af de heldige, som hvert år pakker kufferten, og drager ud i verdenen efter nye eventyr – men i år, bliver jeg nødt til at lave mine egne eventyr herhjemme. Først var jeg lettere skeptisk, hvad kan jeg overhovedet bruge min tid på? Men nu nyder jeg faktisk min ferie i lille Danmark. Jeg har lavet en liste med ting, du kan lave: 

Picnics // Er meget billigt og sjovt. Du kan lave picnic -brunc, -frokost, eller -aftensmad

Stranden // Der er intet som at bruge dagen i solen, på standen. Du kan bruge dagen med dine venner, eller nyde dit eget selskab.

Læs, læs, læs // Hvis vejret er godt, kan du tage læsningen med udenfor; tag en tur i parken, på stranden eller i din baghave og nyd solen med en god bog. Hvis vejret er lidt kedeligt, kan du altid tage læsningen med indenfor. 

Gratis koncerter og udendørs film // Der er altid en hel del seje intiativer om sommeren. Tjek internettet for lokale aktiviteter, så som gratisk koncerter og film aftener udenfor på det store lærrede. Hvis du bor i Danmark, nær København kan du tjekke AOK.DK – I denne weekend spiller Kesi, Hedegaard og Brandon Beal i Nemoland, i Christiania.

Camping // Er faktisk ret sjovt, i godt selskab – det er en billig måde, at bruge et par dage væk hjemmefra.

Spil spil, leg og hav det sjovt // Spil kort, Twister eller vandkamp med dine venner.

Tænd et bål // Man kan lave meget rundt om et bål; bag snobrød, skumfiduser, drik te og fortæl gamle historier.

Se på stjerner // Jeg elsker at se på stjerner. Det er altid rart at ligge i græsset med nogle snacks og en god ven, mens man leder efter stjerneskud. 

Få et sommerjob // Brug tiden klogt og få et job. Du kan passe hund (det er sjovt og du får mulighed for at bruge meget tid udenfor: tag i skoven eller til søen) eller du kan stå i en frugt bod – det er altid fedt at tjene ekstra penge.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fanny Tuesday July 28th, 2015 at 11:35 PM

  Gode idéer 🙂
  Med det her vejr har jeg taget fat i Hunger Games Catching Fire bogen. Når jeg har læst den, står den på film maraton, for hold nu op hvor det regner 😀

  • Reply Nivikka Tuesday July 28th, 2015 at 11:47 PM

   Ja, det er super uheldigt vejr desværre! Det lyder som en god plan du har dig 🙂

  Leave a Reply