Other

Uninspired

6. June 2015

DSC_0001s

“The unexamined life is not worth living.”
― Socrates

[two_columns_one]

I feel a bit uninspired today. My thoughts are rather volatile and I have this urge to do something different, something life-affirming. It doesn’t necessarily have to be something big – I just need to feel the air in my lungs, the feeling of grass between my toes and listen to the water slowly streaming in the creek.

The lovely scent of spring and flowers are flowing all around us, the air is becoming more humid and memories of past summers are returning to me. As always, I have this wanderlust inside me. I live for the small moments like the many summer evenings where I’ve sat beside a bonfire with friends, looking at the vague stars above us and laughing of old stories.

I need to relive these memories and create some new ones to look back at – but today I’m captured inside with my computer and an empty mind, and I just can’t wait to get out in the world to experience again.

What are your favorites experiences and memories?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg føler mig en smule uinspireret i dag. Mine tanker er temmelig flygtige, og jeg har den her trang, til at gøre noget anderledes, noget livs-bekræftende. Det behøver ikke nødvendigvis være noget stort – Jeg har bare brug for at føle luften i mine lunger, følelsen af græs mellem mine tæer og lytte til vandet langsomt strømme i åen.

Den vidunderlige duft af forår og blomster flyder overalt omkring os, luften bliver  mere fugtig, og minder om tidligere somre, vender tilbage til mig. Jeg har, som altid, den her rejselyst inden i mig. Jeg lever for de små øjeblikke, hvor jeg har siddet ved siden af et bål, med mine venner, kigget på de vage stjerner over os og grinet af gamle historier.

Jeg har behov for at genopleve disse minder, og skabe nogle nye, jeg kan se tilbage på – men i dag er jeg fanget indenfor med min computer og et tomt sind, og jeg kan bare ikke vente på, at komme ud i verdenen og opleve igen.

Hvad er dine yndlings oplevelser og minder?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply