Fashion

Slow Monday

8. June 2015

DSC_0112s

 BELT BAG (here) // TEE (here) // VANS (here

[two_columns_one]

I’m having a slow Monday in my comfortable DISHTOWEL TEE from Monki. I didn’t feel like putting a whole lot of efford into my outfit today since I’m not really going anywhere and I’m kind of tired. I think that my ‘dishtowel’ is perfect for this, since its simple without being boring do to its checkers.

I’ve been with m most of the weekend so I had to leave his place early in order to meet up with a friend and return some school books – it feels good to know, that I’ll probably never have to open a math book again. My plans for the rest of the day is to enjoy my own company and watch some Netflix. Tomorrow I’ll definitely sleep in! If I feel productive enough I might shoot some STREET STYLE pictures in Copenhagen – we’ll see. 

What have you been doing today?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har en langsom mandag i min behagelige VISKESTYKKE TEE fra Monki. Jeg følte ikke rigtig for, at bruge en hel masse energi på mit outfit i dag, da jeg ikke rigtig skal noget og fordi jeg er en smule træt. Jeg synes, at mit ‘viskestykke’ er perfekt til dette, da den er simpel uden at være kedelig, på grund af dens tern.

Jeg har brugt det meste af weekenden med m, så jeg var nødt til at tage fra ham af tidligt i morges, for at mødes med en veninde og aflevere nogle skole bøger – det føles godt at vide, at jeg nok aldrig skal åbne en matematibog igen. Mine planer for resten af dagen er at nyde mit eget selskab og se noget Netflix. I morgen skal jeg helt sikkert sove længe! Hvis jeg føler mig produktiv nok, tager jeg måske til København for at tage noge STREET STYLE billeder – vi får se.

Hvad har du lavet i dag?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply