Other

Lately

22. June 2015

DSC_0084-horzs[two_columns_one]

Even though we stepped into the months of long nights and brighter days a month ago, the weather isn’t quite with us yet. One minute the sky is blue and the birds are flying high above our heads singing songs of joy and hopefulness, the next minutes dark clouds are rolling in from West with threatening promises of rain.

It’s been a while since last time I posted something (other than the give away). Sorry about that. Lately life has been easier due to the summer vacation; It isn’t like I’ve had much to do, but still I feel kind of busy. My mood is at times as shifting as the weather and so is my feelings about blogging. I always got a lot on my mind, but it isn’t always easy for me to write it down. Hope you’re doing well!

What are you doing lately?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Selvom vi trådte ind i månederne med lange nætter og lysere dage for en måned siden, så er vejret stadig ikke helt med os. Det ene øjeblik er himlen blå og fuglene flyver højt over vores hoveder, mens de synger glædelige og håbefulde sange, det næste øjeblik ruller mørke skyer ind fra vest, med truende løfter om regn.

Det er et stykke tid siden, at jeg sidst postede noget (andet end en give away). Det beklager jeg. Livet har været nemmere for tiden, på grund af sommerferie; det er ikke fordi jeg har haft meget at lave, men alligevel føler jeg mig lettere travl. Mit humør er til tider så skiftende som vejret, og også mine følelser for at blogge. Jeg har altid meget på hjerte, men det er ikke altid nemt at skrive det ned. Jeg håber i har det godt!

Hvad går du rundt og laver for tiden?

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply