Other

InstaLately | @nivikkaandersen

30. June 2015

1

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

[two_columns_one]

I’ve been drinking lots of coffee, reading lots of magazines and enjoying the grey weather we’ve had up until now from inside my room with blog-reading and series-watching. I’ve been rocking my new MANGO SHORTS and black’n’white striped shirt. I’ve been together with Patricia where we’ve eaten cherries and ‘fløderand’ (kind of like ice cream) and I’ve been referring a bit to the blog.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har drukket meget kaffe, læst en hel del magaziner og nydt det grå vejr, vi har haft indtil videre, fra indersiden af mit værelse, med blog-læsning og serie-stening. Jeg har rocket mine nye MANGO SHORTS og min sort og hvide stribede trøje. Jeg har været sammen med søde Patricia, hvor vi har spist kirsebær og fløderand, og jeg har refereret en del til bloggen. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

2

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

[two_columns_one]

I’ve been showing off my newly cleaned room, drinking more coffee and trying to gather my thoughts with ink on paper. I’ve been dressed a bit more CASUAL with oversize t-shirts and bandanas. I’ve been together with my lovely friends, eating CAROLINE’S amazing chocolate cake. I’ve been mezmerised by the details of the furry plant and I’ve spent a day with Klara at her grandma’s summerhouse.

//What have you been up to? And what is your instagram?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har vist mit værelse frem, drukket mere kaffe, og prøvet at samle mine tanker med blæk på papir. Jeg har klædt mig en smule mere CASUAL med oversized t-shirts og bandanas. Jeg har været sammen med mine veninder, hvor vi har spist CAROLINES chokolade kage. Jeg har været fortryllet af detaljerne på den behårede plante, og jeg har brugt en dag med Klara i hendes mormors sommerhus.

//Hvad har du lavet? Og hvad er din instagram?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply