Other

Health tip | Grapefruit

5. June 2015

DSC_0104-2-horzs DSC_0106-2s

[two_columns_one]

Today I just wanted to share a quick little health tip with you. Every morning I drink a glass of grape-juice, I’ve talked about this BEFORE and it’s one of my favorite morning rituals. There are many benefits from doing this; first of all it contains lots of vitamin C which boosts the immune system. Grapefruits also gives you an energy burst by helping you relieve the waste build-up within the body, since it’s a good source to potassium. As a bonus half a grapefruit before a meal helps you lose weight. The best thing would be to eat the flesh of the grapefruit too, but since I don’t like the bitter taste of the flesh I only go with the juice. 

I’ve spent my days studying for the French oral exam and I simply couldn’t find the time to do anything but study. I’ve now officially said my last French words (or at least for now) which I’m very thankful for! I was very nervous at the exam. The kind if nervous where your hands get sweaty and your heart is wildly pumping against your chest leaving you with the feeling that you’re being torn up from inside. But it went okay, so I guess I was good at hiding my nervousness.

Good luck to all of you who are in the middle of exams, and congratulations to all of you who are finished.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I dag ville jeg dele et lille sundheds tip med jer. Hver morgen drikker jeg et glas grape-juice, jeg har talt om det her FØR, og det er blevet en af mine yndlings morgen ritualer.  Der er mange fordele ved at gøre dette; for det første indholder det en masse C vitaminer, som booster immunsystemet. Grapefrugt giver dig også energi ved at hjælpe dig, med at lindre noget af det affald, som er blevet bygget op i kroppen, da det er en god kilde til kalium. Som en bonus kan en halv grape før et måltid, hjælpe dig med at tabe dig. Det bedste ville være også at spise frugtkødet , men siden jeg ikke bryder mig om den bitre smag, nøjes jeg med saften. 

Jeg har brugt mine dage  på at læse op til mundtlig fransk, og jeg kunne simpelthen ikke finde tid til at gøre andet. Jeg har nu officielt sagt mine sidste franske ord (for nu ihvertfald), hvilket jeg er meget taknemmelig over! Jeg var neget nervøs til eksamen. Den slags nervøsitet hvor dine håndflader er svedige, og dit hjerte pumper vildt mod dit bryst, og efterlader dig med en følelse af, at du bliver revet op indefra. Men det gik okay, så jeg tror jeg var god til at skjule, min nervøsitet.

Held og lykke til alle jer, som er midt i eksaminerne og tillykke til jer, som har afsluttet.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply