Fashion

Casual black

7. June 2015

DSC_0024s

1// PURSE (here) 2// DRESS (here) 3// LACE BRA (here) 4// SHOES (here)

[two_columns_one]

I bought the Vans a few days ago, which resulted in a sore wallet since I don’t have that much money lately. So I’ve found some items to reasonable prices. I’ve been searching for a T-shirt dress for a long time. I’m really loving the causality of a dress like this, it’s feminine and comfortable to wear; it also perfect as a festival look. 

Like most of you I’m a huge fan of black and I thought that I would spice this dress up with some more blackness. Since the dress have a pretty open cut, I’ve found a beautiful bra which I wouldn’t mind people got a glimpse of now and then. I just added the purse because.. Well, you can never get to many and I love its golden details – the dress would also go well with a belt bag though.

What do you think?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Vans skoene købte jeg for et par dage siden, hvilket resulterede i en øm pung, da jeg ikke har mange penge for tiden. Så jeg har fundet nogle items til rimelige priser. Jeg har ledt efter en T-shirt kjole i lang tid. Jeg elsker virkelig kjolens afslappede look, den er feminin og behagelig at have på; den er også perfekt til festivaller.

Ligesom de fleste af jer, er jeg stor fan af sort, og jeg tænkte, at jeg ville spice kjolen op med noget mere sorthed. Siden kjolen har nogle rimelig åbne snit, har jeg fundet en bh, som jeg ikke ville have noget imod, at folk fik et glimt af nu og da. Jeg tilføjede egentlig bare tasken fordi… Well, du kan aldrig få for mange, og jeg elsker dens gyldne detaljer – kjolen vil dog også gå godt med en bæltetaske.

Hvad synes du?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frederikke S Sunday June 7th, 2015 at 07:51 PM

  Sikke nogen fine sager – er vild med bh’en:)
  Hav en god aften!

  http://www.frederikkes.com

  • Reply Nivikka Monday June 8th, 2015 at 03:15 PM

   Jeg er også helt vild med bh’en!

  Leave a Reply