Fashion Sponsored

Vera Vega

5. May 2015

UnavngivensUnavngiven[two_columns_one]

I’m not the type of person who wears tons of jewelry, but I fell in love with this beautiful ring from VERA VEGA a few weeks ago and I’ve worn it ever since I got it. I’ve honestly never owned an over the knuckle ring. I kind of had this preconception that it would fall of and get lost, but I assure you it stays on my finger. I bought their MINI WILLOW model in silver since all of my other rings are silver and it goes awfully well with my other rings. 

I haven’t posted for a week now due to the jaw surgery, but I’m completely fine! I’ve been spending my time keeping up with school and having myself a little Sex and The City marathon.

What have you been up to lately?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg er ikke typen som bruger mange smykker, men jeg forelskede mig i den her smukke ring fra VERA VEGA for et par uger siden, og jeg har brugt den lige siden jeg fik den. Jeg har ærligt talt aldrig ejet en ‘over knoen’ ring. Jeg havde lidt den her fordom om, at den ville falde af og blive væk, men jeg lover jer; den bliver på min finger. Jeg købte deres MINI WILLOW model i sølv, siden alle mine andre ringe er sølv, og den går vidunderligt med de andre ringe.

Jeg har ikke lagt noget op på bloggen i en uge nu, på grund af kæbeoperationen, men jeg har det helt fint! Jeg har brugt min tid på at holde trit med skolen, også har jeg ellers været i godt selskab med Sex and The City.

Hvad har du lavet på det seneste?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cathrine Tuesday May 12th, 2015 at 02:21 PM

    Det er virkelig en fin ring, men jeg har det nok lidt som dig at jeg er bange for at tabe sådan en 😀 Men nu har jeg så også utrolig mange ringe hehe 😀 Så det går nok.

    • Reply Nivikka Tuesday May 12th, 2015 at 02:32 PM

      Jaa, jeg er simpelthen så forelsket i den – tro mig, jeg har endnu ikke tabt den! Det er næsten magisk 😉

    Leave a Reply