Interior

Small apartment

19. May 2015

Unavngiven

[two_columns_one]

Stumbled upon these wonderful interior pictures which really inspired me. Just to make things clear; it’s not the same apartment (but it could have been!). What really inspires me in picture //1 is the usage of the small room and the edgy leather couch with the soft and feminine pillows. I adore the functionality of the WOODEN BOX shelves in picture //2 and in picture //3 I just like the small kitchen bench and the wooden chairs. I really adore the pale, simple and FEMININE colors in these small apartments. I keep imagining my future apartment, which I’ve mentioned many times now, and I keep changing my plans for how to decorate it. However, one thing that I’m sure of is that I’ll live in a bright home where I’ll bring in a bit of NATURE and I’ll incorporate many soft pillows and dusty colors. 

How would you like to decorate a small apartment like these?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg faldt over disse vidunderlige interiør billeder, som virkelig inspirere mig. Bare for at gøre det klart; det er ikke den samme lejlighed (men det kunne det have været!). Hvad der virkelig inspirerer mig i billede //1 er brugen af det lille rum, og den rå læder sofa, med bløde, feminine puder. Jeg er vild med brugbarheden af TRÆBOKSENE i billede //2, og i billede //3 kan jeg bare rigtig godt lide den lille køkkenbænk og træstolene. Jeg elsker de blege, simple og FEMININE farver i disse små lejligheder. Jeg forstiller mig hele tiden min fremtidige lejlighed, som jeg efterhånden har nævnt mange gange nu, og jeg ændrer hele tiden planer for, hvordan jeg vil dekorerer den. Dog er der en ting, som jeg er sikker på: Jeg vil bo i et lyst hjem, hvor jeg vil tilføje en smule NATUR, og jeg vil indarbejde mange bløde puder og støvede farver.

Hvordan ville du indrette en lille lejlighed som disse?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Camilla Julie Tuesday May 19th, 2015 at 10:34 AM

  Det er virkelig nogle fine lejligheder alle tre 🙂
  Jeg synes det er så fedt, når folk kan udnytte plads på den måde!

  http://camillajulie.dk/

  • Reply Nivikka Tuesday May 19th, 2015 at 11:14 AM

   Jeg er helt enig, det kan ofte være en kæmpe udfordring at indrette sig godt, med begrænset plads 🙂

 • Reply viveca Tuesday May 19th, 2015 at 01:34 PM

  Elsker at se billeder som disse, det giver mig håb for indretningen af min fremtidige, bette lejlighed! De er indrettet så fint 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.dk/

  • Reply Nivikka Tuesday May 19th, 2015 at 05:20 PM

   Ja, ligepræcis, sådan har jeg det også!

 • Reply Camilla - Cfashion Tuesday May 19th, 2015 at 02:39 PM

  De er jo indrettet helt perfekt! Jeg ville dog have en kæmpe udfordring – hvor er alle deres ting henne?? Vi har simpelthen så mange ting…

  • Reply Nivikka Tuesday May 19th, 2015 at 05:22 PM

   Hahah, det har du faktisk lidt ret i. Nu har jeg ikke sådan helt vildt meget, men det kan hurtigt komme til at rode, hvis man ikke har noget ordentligt sted at have alt sit skrammel!

 • Reply Liselotte / Everyday Couture Wednesday May 20th, 2015 at 01:22 PM

  Er vild med kasserne på væggene 😀

  / Liselotte

  • Reply Nivikka Wednesday May 20th, 2015 at 04:21 PM

   Også mig!

  Leave a Reply