Other

Simple Purple Smoothie

14. May 2015

DSC_0010sDSC_0010-horzsdddDSC_0014-horzs

[two_columns_one]

Enjoying a delicious smoothie while working a bit on the blog and listening to the smooth voice of Jason Mraz – It’s calm moments like these I really appreciate sometimes. Due to my JAW SURGERY I haven’t been to school for the last couple of weeks and I must admit that it feels like my life is a bit on hold. My hair is constantly in a messy bun and I’ve been wearing my sweatpants and a huge old t-shirt for many days now. I really don’t know what to do with myself, I miss wearing makeup and dressing up for the day, but at the same time I don’t really feel like it when I’m not going anywhere anyway.  I’m sure you’re familiar with the kind of restlessness I’m experiencing lately; it’s the same kind of restlessness you would feel after a looong vacation.  

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Nyder en lækker smoothie mens jeg arbejder lidt på bloggen, og lytter til Jason Mraz bløde stemme – Det er rolige øjeblikke som disse, jeg virkelig værdsætter nogle gange. På grund af min KÆBEOPERATION har jeg ikke været i skole de sidste par uger, og jeg må indrømme, at det føles lidt som om, at mit liv er på pause. Mit hår er konstant sat op i en rodet knold, og jeg har haft natbukser og en gammel t-shirt på i mange dage nu. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre med mig selv. Jeg savner at tage makeup på, og klæde mig på til dagen, men på samme tid, føler jeg ikke rigtig for at gøre det, når jeg ved, at jeg ikke skal nogle steder hen. Jeg er sikker på, at i kender den slags restløshed, som jeg oplever for tiden; det er den samme slags rastløshed man får efter en laang ferie.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Camilla Julie Friday May 15th, 2015 at 11:27 PM

  Hvor ser den bare super lækker ud 😀

  http://camillajulie.dk

 • Reply Frederikke S Sunday May 17th, 2015 at 11:51 AM

  Mums det ser godt ud!

  http://www.frederikkes.com

  • Reply Nivikka Sunday May 17th, 2015 at 12:02 PM

   Den smager mindst ligeså godt som den ser ud!

  Leave a Reply