Fashion

My basics

28. May 2015

DSC_0080ddd

1//WATCH (here) 2// RINGS (here, similar & here) 3// ZODIAC NECKLACE (here)

[two_columns_one]

Today I’m sharing my basics with you and as you might have guessed, I’m talking in terms of jewellery. I’ve already made a post about my FAVORITE JEWELLERY before, and this is kind of an update.

I just got the watch home from Ebay, and I haven’t actually got the chance to wear it yet. I love its classic appearance so I’m sure it’s going to be one of the items I’ll wear every single day.

The rings haven’t changed much since last time; I’m still wearing my beautiful ring from my mom and the simple silver ring from my lovely m, I’ve added the small over-knuckle-ring from VERA VEGA though. It goes well with the other rings and brings a bit of ‘edginess’ to my outfits.

I’ve finally bought myself a downplayed and simple necklace. It’s the symbol of the cancer, which is my zodiac sign. The great thing about this necklace is, that it goes very well with my OTHER necklace from Asos.

What is your basic jewellery?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I dag deler jeg mine basics med jer  og som du nok har gættet, snakker jeg smykker. Jeg har allerede lavet et indlæg omkring mine YNDLINGS SMYKKER, og dette er lidt et slags update.

Jeg har lige modtaget uret fra Ebay, så jeg har ikke haft mulighed for, at have det på endnu. Men jeg elsker dets klassiske udseende, så jeg er sikker på, at det bliver en af de ting, som jeg vil have på hver eneste dag. 

Ringene har ikke ændret sig meget, siden sidste gang; jeg bruger stadig min smukke ring, fra min mor, og den simple sølv ring fra skønne m, jeg har dog tilføjet den lille over-knoen-ring fra VERA VEGA siden. Den går rigtig godt med de andre ringe, og bringer lidt ‘edginess’ ind i mine outfits.

Jeg har endelig købt mig selv en underspillet og simpel halskæde. Det er krebsens symbol, hvilket er mit stjernetegn. Det gode ved halskæden er, at den går meget godt med min ANDEN halskæde fra Asos.

Hvad er dine basic smykker?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply