Fashion

MANGO Leather shorts

30. May 2015

DSC_0048sDSCs DSC_0063sTOP (here) // SHORTS (here)

[two_columns_one]

Look at these amazing shorts! They’re from MANGO and are made of genuine leather. I bought them from my friend the other day and I haven’t really gotten the chance to wear them until today. I have a few crop tops laying around my closet which means that I’m always on the look out for something with a high waist. I usually style the tops with high-waisted SKIRTS so it’s nice that I can vary it a bit now. What do you think?

I’ve rediscovered a love for running; letting my feet hit the ground to the beat of the music, floating through the landscape carried by my own legs, feeling my heart pump against my chest – I really enjoy it. After my surgery I haven’t been able to run for weeks so I’m starting up again, slowly but surely. It can be really therapeutic at times, and as long as I do it because I like to do it, as long as I do it for myself, I’m sure it’ll be easy to maintain this healthy habit. 

Which kind of sport do you like doing and why? 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Se de her fantastiske shorts!  De er fra MANGO og er lavet af ægte læder. Jeg købte dem af en veninde her forleden, og jeg har ikke rigtig haft chancen til at have dem på, før i dag. Jeg har et par crop tops, som bare ligger og roder i mit skab, hvilket betyder, at jeg altid er på udkig efter noget med en høj talje. Jeg plejer normalt at style toppene med høj-taljede  NEDERDELE så det er rart, at jeg kan varierer det lidt nu. Hvad synes du?

Jeg har genopdaget en kærlighed for at løbe; lade mine fødder ramme jorden til musikkens rytme, flyde gennem landskabet båret af mine egne ben, mærke mit hjerte pumpe mod mit bryst – jeg nyder det virkelig. Jeg har ikke været i stand til at løbe i mange uger efter min operation, så jeg begynder langsomt men sikkert igen. Det kan være meget terapeutisk nogle gange. Og så længe jeg gør det fordi jeg kan lide det, så længe jeg gør det for mig selv, så er jeg sikker på, at det bliver nemt at holde den sunde vane.  

Hvilken slags sport kan du lide at dyrke, og hvorfor?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Frederikke S Saturday May 30th, 2015 at 11:51 AM

  Hold da op nogen fede shorts! Lækkert outfit 🙂

  http://www.frederikkes.com

  • Reply Nivikka Saturday May 30th, 2015 at 05:13 PM

   Mange tak, jeg er også helt vildt glad for dem, som du nok kan fornemme, haha 🙂

 • Reply Linnea Ahm Saturday May 30th, 2015 at 04:13 PM

  Jeg kender SÅ godt til det, med at croptoppene bare bliver liggende bagerst i skabet, når man ikke har en højtaljet underdel.

  Jeg elsker også selv, at løbe hvis jeg har motivationen. Derudover er jeg simpelthen nødt til at blive bedre til at komme på hold i fitness world!

  Kisses, http://www.ahmfashion.blogspot.com

  • Reply Nivikka Saturday May 30th, 2015 at 06:11 PM

   Så er jeg ikke den eneste der har “problemet” med de der croptoppe 🙂 – Jeg var også rimelig aktiv på holdene i fitness world i en periode, men det holdt desværre kun i nogle uger. Har fundet ud af, at fitness world ikke rigtig fungerer for mig. Det er dyrt, og jeg er simpelthen så dårlig til at komme derned 🙂

 • Reply Aarhuspigen Saturday May 30th, 2015 at 04:33 PM

  Ej hvor er det nogle flotte billeder! Og flot outfit selvfølgelig 🙂

  • Reply Nivikka Saturday May 30th, 2015 at 06:11 PM

   Mange tak!

 • Reply Sofie Monday June 1st, 2015 at 01:29 PM

  Super fint outfit!
  Jeg elsker også selv at løbe, men går også til kajak, hvilket jeg elsker, da man er total smadret efter hver eneste træningstime.
  Håber at du har en skøn dag (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Monday June 1st, 2015 at 01:36 PM

   Mange tak 🙂 Ej, det lyder super sjovt, det med kajak – har altid gerne ville prøve at sejle en kajak!

 • Reply Loose fit – Hopeless Wanderer Sunday May 8th, 2016 at 06:16 PM

  […] of comfortable trousers. I’ve really fallen in love with the leathery look (remember my MANGO LEATHER SHORTS?) so when I got these trousers as a birthday present I immediately knew how to wear them. Leather […]

 • Reply Rust – Hopeless Wanderer Tuesday May 10th, 2016 at 07:02 AM

  […] and summer months, but I think it looks absolutely great together with my leather shorts from MANGO. Somehow the deep color of the top and the different texture of the shorts just compliment each […]

 • Leave a Reply