Fashion

Keeping it simple

21. May 2015

DSC_0066s DSC_0028s DSC_0034-horzs

SHIRT (here)

[two_columns_one]

Yesterday was spent in good company with some of my wonderful friends. We got early off from school and decided to meet up at a cafe in Nørrebro which was nice. I wasn’t quite ready to go home yet (maybe I’ll admit that it was a bit of a procrastination – I’m kind of avoiding my room, which really need to be cleaned).

I’m keeping it simple and wearing my new trousers from ASOS. I decided to let the purse take the attention. I love it’s edginess. The trousers are a bit to short, but it doesn’t bother me much. I actually think the look kind of work this way too, even though it wasn’t what I imagined when I ordered them home. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Dagen I går var brugt i godt selskab med nogle af mine dejlige venner. Vi fik tidligt fri fra skole, og besluttede os for, at mødes på en café på Nørrebro, hvilket var rart. Jeg var ikke helt klar til at tage hjem efter skole (det var lidt af en overspringshandling – jeg undgår lidt mit værelse, der har behov for noget rengøring).

Jeg holder det simpelt og har mine nye bukser fra ASOS på. Jeg besluttede mig for, at lade tasken tage opmærksomheden. Jeg elsker dens kant. Bukserne er en smule for korte, men det genere mig ikke så meget. Jeg synes faktisk at sættet fungerer sådan her også, selvom det ikke var hvad jeg forestillede mig, da jeg bestilte dem hjem.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Malue Jasmine Thursday May 21st, 2015 at 08:40 AM

  Virkelig fint outfit – er vild med bukserne 🙂

  http://mooldash.dk

  • Reply Nivikka Thursday May 21st, 2015 at 10:37 AM

   Tusind tak!

 • Reply Marie-Louise Hauken Thursday May 21st, 2015 at 10:09 AM

  ELSKER tasken! Wow, den er smuk. 🙂
  Hvor er den fra?

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  • Reply Nivikka Thursday May 21st, 2015 at 10:47 AM

   Jeg er også helt vild med den! Den er fra asos HER – tror dog desværre den er udsolgt :/

 • Reply Frederikke S Thursday May 21st, 2015 at 11:56 AM

  Lækkert og super stilet look – er helt vild med tasken!

  http://www.frederikkes.com

  • Reply Nivikka Thursday May 21st, 2015 at 12:02 PM

   Tak! 🙂

 • Reply Sharon Saturday May 23rd, 2015 at 06:52 AM

  Cropped trousers are on-trend right now so your look is right on target. They also look great on you. Cool handbag.

  Sharon
  http://www.afashioncrowd.blogspot.com

 • Leave a Reply