Fashion

Just ordered // Asos & MSCH

13. May 2015

DSC_0010dfdsd

1//Olympia knit (HERE) 2// Asos trousers (HERE) 3// New Look purse (HERE) 4// Zodiac necklace (HERE)

[two_columns_one]

I‘ve been a horrible shopper lately; like I just couldn’t find something to spent my money on (except from food of course). I could spent hours looking for neat clothes to buy only to end up with a lot of time wasted and nothing in my bag. (Un)fortunately the ‘shopping-block’ is now over which has resulted in me doing some late night shopping the other day. As one always does, when buying clothes online, I’m really looking forward to receive and unpack my package – lets just hope that it’ll fit! 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har været en forfærdelig shopper på det seneste; som om jeg ikke har kunne finde noget, at bruge penge på (bortset fra mad selvfølgelig). Jeg kunne bruge timer på at se efter pænt tøj jeg ville købe, kun for at ende med en masse spildt tid, og intet i min kurv. (U)heldigvis er ‘shopping-blokaden’ ovre nu, hvilket har resulteret i at jeg nat-shoppede her den anden dag. Som man altid gør, når man køber tøj online, glæder jeg mig til at modtage og ud pakke min pakke – lad os bare håbe, at det passer!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Camilla Julie Wednesday May 13th, 2015 at 10:53 AM

  Puha, det var virkelig også mange smukke ting samlet på et sted 😉
  Jeg er selv totalt asos-oholic – it’s a thing!!

  http://camillajulie.dk/

  • Reply Nivikka Wednesday May 13th, 2015 at 12:41 PM

   Ja, sådan har jeg det også – det er næsten for meget, haha 🙂

 • Reply Karina Wednesday May 13th, 2015 at 08:27 PM

  Det er nogle lækre ting du har fået købt! 😉

  • Reply Nivikka Wednesday May 13th, 2015 at 11:11 PM

   Tak, er så forelsket selv!

 • Reply Malue Jasmine Wednesday May 13th, 2015 at 08:29 PM

  Det er virkelig nogle fine ting! Elsker specielt strikken – den er rigtig flot 🙂
  Glæder mig til at se det når du får det hjem.

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  • Reply Nivikka Wednesday May 13th, 2015 at 11:13 PM

   Årh jeg modtog Moss pakken i dag, yay! Strikken er SÅ lækker, den skal bare en tur gennem vaskemaskinen, for den fælder helt utroligt meget lige nu 🙂

 • Reply Aarhuspigen Wednesday May 13th, 2015 at 11:14 PM

  Uhh nogle lækre køb! Især nr. 3 og 4 <3

  http://www.metowefashion.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Thursday May 14th, 2015 at 02:40 PM

   Årh ja, jeg er også ellevild 🙂

 • Reply Frederikke S Thursday May 14th, 2015 at 02:38 PM

  Sikke nogen lækre items, er helt vild med de bukser der!

  http://www.frederikkes.com

  • Reply Nivikka Thursday May 14th, 2015 at 02:40 PM

   Også mig! Krydser bare fingre for at de passer 🙂

  Leave a Reply