Interior

Winner Giveaway | By Call poster

9. May 2015

Since the contest only applies to my Danish readers, there will be no translation for this post. 

DSC_0002s DSC_0005s

TILLYKKE TIL MARIE-LOUISE HAUKEN – EN MAIL ER BLEVET SENDT

Endnu en giveaway på bloggen i dag
Det er et stykke tid siden, jeg sidst har forkælet jer søde læsere med en giveaway, så nu synes jeg altså det er på tide med en ny. Jeg har indgået et lille samarbejde med søde Cecilie fra FASHIONMOM.DK Hvis i ikke allerede er klar over det, tegner hun de smukkeste tegninger, hvilket har resulteret i de her fantastiske plakater.

Jeg har altid haft et eller andet for hvaler, og jeg må indrømme at jeg faldt total pladask for hvalen her. Jeg har desværre ikke fået indrammet den endnu, og skal jeg være helt ærlig, tror jeg heller ikke det kommer til at ske, før jeg en dag pakker mine ting, og flytter hjemmefra. Jeg har lidt den her lille drøm om en personlig galleri-væg, fyldt med en masse vidunderlige billeder og plakater, der er med til at understrege mig som person, og som er med til at gøre mit fremtidige hjem varmt og personligt. 

Denne plakat er fra Cecilies ‘Underwater’ serie, men der er i hendes WEBSHOP en masse andre lige så flotte plakater, som i frit kan vælge imellem. Uanset hvad, synes jeg helt klart at hendes webshop er et kig hver (Forbered jer på at blive en smule forelskede), derud over kan i følge hendes arbejde på instagram under navnet @_bycall HER

Vinderen af denne giveaway vil blive tilfældigt udtrukket, kontaktet og offentliggjort lørdag d. 16.05.15  HUSK at skrive din mail i kommentaren, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder. 

For at vinde en valgfri plakat fra By Call, skal du…

 • Skriv en kommentar nedenfor og lad mig vide, at du deltager
 • Følg mig på Bloglovin’ HER
 • Like By Call på Facebook HER 

Obs, Jeg tjekker selvfølgelig om du opfylder kravene – hvis dette ikke er tilfældet, er din deltagelse ugyldig

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply pia sroka Sunday May 10th, 2015 at 02:40 PM

  Den er bare så fin,deltager. 🙂
  piastulle@hotmail.com

 • Reply Marie Louise Wikstrøm Monday May 11th, 2015 at 12:06 PM

  Jeg vil gerne deltage 🙂

 • Reply Lene Monday May 11th, 2015 at 05:03 PM

  Jeg vil meget gerne deltage 🙂

 • Reply Helena Monday May 11th, 2015 at 10:48 PM

  hvor den fin deltager dog ikke da jeg selv tegner en del af de her tegninger. Vil gerne lave et samarbejde med dig hvis du er interesset 😉

 • Reply Ida Tuesday May 12th, 2015 at 06:01 AM

  Hvor er den sød 🙂

 • Reply Line Jakobsen Tuesday May 12th, 2015 at 06:59 AM

  Hvor er den flot.. jeg krydser fingre 🙂

 • Reply Mie K Tuesday May 12th, 2015 at 09:16 AM

  Orv, den er godt nok fin!

 • Reply Marie-Louise Hauken Tuesday May 12th, 2015 at 03:35 PM

  Ih sikke en lækker giveaway!
  Jeg skal flytte ind i mit første hus snart, så et smukt håndtegnet billede ville gøre underværker 🙂 Har ingenting lige pt.. hah
  Mail: byhauken@hotmail.com

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

 • Reply Camilla A Wednesday May 13th, 2015 at 12:20 PM

  Den er virkelig fin og sød!
  Jeg krydser fingre for, at den skal hjem til mig at hænge. 🙂

 • Reply Anna Ofelia Wednesday May 13th, 2015 at 04:22 PM

  De falder virkelig lige i min smag! De er SÅ smukke. Kunne godt tænke mig billede fra Underwater serien til badeværelset – det ville da se lækkert ud 🙂

 • Reply Lis Vinter Friday May 15th, 2015 at 09:19 PM

  Den er vel nok smuk – deltager gerne 😉

 • Reply Seline T Saturday May 16th, 2015 at 03:03 PM

  Deltager 🙂

 • Reply Miatilda Andersen Saturday May 16th, 2015 at 08:33 PM

  Fantastiske tegninger. Deltager meget gerne.
  God lørdag til alle.
  Miatilda A

 • Reply A cheap & easy home decor tip – Hopeless Wanderer Thursday May 12th, 2016 at 06:53 AM

  […] kind of fits in with my idea of bringing a bit of nature inside. Later on a couple of seashells, a WHALE POSTER and a blue vase has joined the bottle, completing the sea-themed workspace corner in my […]

 • Leave a Reply