Other

Counqering your insecurities

27. May 2015

DSC_0055dd

SHIRT (here) // SHORTS (similar) // NECKLACE (similar)

[two_columns_one]

One of the greatest fears I’ve had to overcome when I first started to photograph and blog was the fear of being exposed. Not only am I sharing a lot of my personal life, thoughts and feelings on this blog; I’m also letting myself ‘out there’ when I shoot pictures of both myself and others. 

Photography and blogging is my safe haven now, but the “real world” can be scary sometimes and even though many might haven’t noticed this about me, I’m still dealing with a bunch of confidence issues. I don’t know why exactly, but I’m often very nervous in social contexts, especially if I have to meet new people or if I’m not with someone familiar. My heart begins to pound and I become very self-aware. I’m often quite good at hiding this but on the inside I’m burning up in insecurities and I’m sure – no I’m absolutely one hundred percent certain – that I’m not the only one feeling like this in certain situations. 

I want to encourage anyone (myself included) to sometimes at least try to let go of this fear and do something you would like to do but don’t really dare to. Weather it’s raising your hand in class, starting a Youtube channel or talking to someone you haven’t talked to before doesn’t matter, just trust in yourself and be your own best support. I know how hard it can be, cause I’ve been in the situation many times, and I’m often still finding myself in the middle of situations like these; insecure of what might or might not happen, what people might and might not think. But trust me when I say that when you’ve actually succeeded in conquering some of your insecurities you’ll feel absolutely great. One of my greatest accomplishments overcoming my fear has been shooting STREET SHOTS of strangers.

What have you done to overcome your fears that you are particularly proud of?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

En af de største frygte jeg skulle komme mig over, da jeg først begyndte at blogge og tage billeder, var frygten for at være udsat. Ikke alene deler jeg ud af mit personlige liv, tanker og følelser på denne blog; jeg ‘udsætter’ også mig selv, når jeg tager billeder af både mig selv og andre.

Fotografi og blogging er jeg tryg ved nu, men den “virkelige verden” kan være skræmmende. Selvom mange måske ikke har lagt mærke til dette omkring mig, så kæmper jeg stadig en del med problemer med selvtilliden. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ofte nervøs i sociale sammenhænge, især hvis jeg skal møde nye mennesker. Mit hjerte begynder at hamre og jeg bliver meget selvbevidst. Jeg er oftest ret god til at skjule det, men inden i, er jeg ved at brænde op i mine usikkerheder, og jeg tror – nej jeg er helt sikker på – at jeg ikke er den eneste, der har det sådan, i bestemte situationer.

Jeg vil opfordre alle (inklusiv mig selv) til, at i det mindste prøve på, at give slip på frygten. Gøre et eller andet du gerne ville gøre, men ikke helt tør. Om det så er, at række hånden op i timen, starte en Youtube kanal eller tale med en, du ikke har talt med før, er lige meget; bare stol på dig selv, og vær’ din egen bedste støtte. Jeg ved hvor svært det kan være, for jeg har prøvet det mange gange, og jeg finder ofte stadig mig selv i midten situationer som disse; usikker på hvad der måske- og måske ikke sker, hvad folk måske- og måske ikke tror. Men stol på mig! Når det er lykkedes dig, at besejre nogle af dine usikkerheder, vil du have det helt fantastisk. En af de største ting jeg har opnået, har været, at tage STREET BILLEDER af fremmede.

Hvad har du gjort, for at komme over en usikkerhed/frygt, som du er specielt stolt af?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie Wednesday May 27th, 2015 at 07:53 PM

  Virkelig godt indlæg! Jeg har også tideligere ligesom dig været lidt nervøs for at møde nye mennesker, men så meldte jeg mig til en sport, hvor de går meget i det sociale aspekt, og nu bliver jeg aldrig rigtig nervøs længere, men det var noget af en overvindelse! (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Wednesday May 27th, 2015 at 08:28 PM

   Virkelig fedt for dig! Det er så godt, når man kommer ud over de der grænser – det hjælper jo oftest i det lange løb, når man først er kommer ud over grænsen, ligesom i dit tilfælde med sport 🙂

  Leave a Reply