Photography

Concrete

7. May 2015

 

DSC_0030sDSC_0030ddsDSC_0038sDSC_0030ddddds

[two_columns_one]

I’m trying to make an assignment, but I always end up finding myself browsing through my facebook feed or watching funny Youtube videos – I’m hopeless. So I decided to do something constructively instead (which means this post, hehe)

A few weeks ago I met up with Hasib to shoot some pictures. It’s been a while since I shot portraits of others so I had quite a lot of fun with this shoot. We ended up with lots of great shots and I’m really looking forward to share them all with you. We met at NORDHAVN which has now officially become one of my favorite locations. I’ve been there before with both m and Caroline – the great thing about Nordhavn is that it’s a bit of a raw environment; very industrial with concrete. graffiti and rusty fences. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg prøver at få lavet en opgave, men jeg ender altid med at være på facebook eller se sjove videoer på Youtube – Jeg er håbløs. Så jeg besluttede mig i stedet for, at lave noget konstruktivt (hvilket vil sige dette indlæg, hehe).

For et par uger siden mødtes jeg med Hasib, for at tage nogle billeder. Det er et stykke tid siden, at jeg har taget billeder af andre, så jeg havde det ret sjovt med det her shoot. Vi endte med en masse fede billeder, og jeg ser virkelig frem til at dele dem alle med jer. Vi mødtes ved NORDHAVN, som nu officielt er blevet min yndlings location. Jeg har været der før med både m og Caroline – det gode ved Nordhavn er, at det har et lidt råt miljø; meget industrialiseret med både beton, graffiti og rustne hegn.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Josephine Saturday May 9th, 2015 at 05:49 PM

  super fede billeder!
  josephinedamgaard.wordpress.com

  • Reply Nivikka Saturday May 9th, 2015 at 06:41 PM

   Tusind tak!

 • Reply Benya Suwan Tuesday May 12th, 2015 at 08:54 AM

  Er så fan af billederne! Hvor er du god!

  • Reply Nivikka Tuesday May 12th, 2015 at 11:37 AM

   Tusind tak!

 • Reply Oasis – Hopeless Wanderer Sunday May 8th, 2016 at 10:28 PM

  […] Location // The backyard of Copenhagen University More // Contrasts, Concrete […]

 • Leave a Reply