Fashion

Angora knit

18. May 2015

DSC_0042sDSC_0011ss

[two_columns_one]

My face is still a bit swollen from the surgery so don’t mind my chubby cheeks.

I recevied one of my PACKAGES the other day and I’m absolutely in love with my new knit – BUT it sheds so much! It’s made of angora wool which is neat and fluffy to look at and wonderfully soft. I did a bit of ‘Googleing’ and came to the conclusion that it might help to put it in the freezer for a few hours which I did, unfortunately it didn’t help much. My next step in mission ‘make-my-knit-shed-less’ is to wash it and then put it in the freezer over night – I’ll let you know if it works. 

Do you have a tip for what I can do?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Mit ansigt er stadig en smule hævet efter min operation, så ignorer mine buttede kinder.

Jeg modtog en af mine PAKKER her den anden dag, og jeg er helt og aldeles forelsket i min nye strik – MEN den fælder så meget! Den er lavet af angora uld, som er så fint og ‘fluffy’ at se på samt helt vidunderligt blødt. Jeg googlede lidt rundt, og kom frem til at det måske ville hjælpe, at ligge den i fryseren i et par timer, hvilket jeg gjorde. Uheldigvis virkede det ikke meget. Mit næste trin i mission ‘få-min-strik-til-at-fælde-mindre’ er at vaske den og lægge den i fryseren – Jeg skal nok give lyd fra mig, hvis det virker.

Har du et tip til, hvad jeg kan gøre?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture Monday May 18th, 2015 at 09:16 AM

  Den ser alt for lækker ud 😀 Wauw!
  Det plejer hjælpe for mig, hvis du smider den en tur i fryseren

  / Liselotte

  • Reply Nivikka Monday May 18th, 2015 at 09:23 AM

   Det er den sørme også! Jeg prøver det der fryser trick igen. Det kan være det fungerer bedre denne gang, haha, jeg krydser fingre

 • Reply Camilla Julie Monday May 18th, 2015 at 10:43 AM

  Det er virkelig en fin strik 😀
  Er da slet ikke misundelig 😉

  http://camillajulie.dk/

  • Reply Nivikka Monday May 18th, 2015 at 11:17 AM

   Haha, jeg er også meget glad for den 🙂

 • Reply Frederikke S Monday May 18th, 2015 at 11:06 AM

  Hold da op den ser lækker ud!

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Marie-Louise Hauken Monday May 18th, 2015 at 11:19 AM

  Ih den er godt nok lækker!!
  Jeg har ikke selv prøvet det, men har også hørt om fryseren 😉

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

 • Reply Sharon Tuesday May 19th, 2015 at 01:38 AM

  Your sweater looks cozy. it is such a shame about the shedding. I don’t have any tips to offer but hopefully another reader can offer assistance.

  Sharon
  http://www.afashioncrowd.blogspot.com

  • Reply Nivikka Tuesday May 19th, 2015 at 09:03 AM

   It’s absolutely cozy!

 • Reply Amalie Fernande Tuesday May 19th, 2015 at 02:03 PM

  Kan godt forstå du er glad for trøjen, den ser vildt lækker ud! Mit bedste tip ville nok også have været en tur i fryseren, der findes ikke noget værre end en trøje der fælder sådan! 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  • Reply Nivikka Tuesday May 19th, 2015 at 05:21 PM

   Nej, det er helt forfærdeligt, haha, det kan godt være den er pæn, men det er resten af ens tøj ikke efter at have været i nærheden af den trøje 🙂

  Leave a Reply