Interior

Welcoming Spring

19. April 2015

DSC_0026-horzs

[two_columns_one]

Outside the weather is exceptional. I’m sitting on the balcony trying to make my homework with a cup of tea and a little piece of chocolate cake. There’s a pleasant background noise of birds and playing children, and the sun is happily kissing my cheeks – could it be better? Well yes, if I didn’t have any homework of course. But it isn’t actually that bad.

Today I just wanted to share a bit of spring with you. m gave me these flowers a while ago when we were going for a walk on a sunny day like today. I think they suit my desk wonderfully great and it gives my room a bit of life even though they’re drying out. He’s so sweet like that; always bringing me small gifts like rocks and flowers – things he just picks up to bring to me. I really like to decorate my room with them, it gives my room so much personality. It’s the little things in life which counts.

What have you been up to today? 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Udenfor er vejret helt ekseptioneltJeg sidder på min altan med en kop te og et lille stykke chokoladekage, mens jeg prøver at lave mine lektier. Der er en behagelig baggrundsstøj af fugle og legende børn, og solen kysser glædeligt minde kinder – kunne det være bedre?  Altsåå ja, hvis jeg ikke havde nogle lektier for, selvfølgelig. Men det er faktisk okay.

I dag ville jeg bare dele en smule forår med jer. m gav mig de her blomster for et stykke tid siden, da vi var ude og gå en tur, på en solrig dag som dagen i dag. Jeg synes de klæder mit skrivebord vidunderligt godt, desuden giver det mit værelse en smule liv, selvom de  er ved at tørrer ud. Han er så sød på den måde; giver mig altid små gaver, som sten og blomster – ting han bare samler op for at give til mig. Jeg kan virkelig godt lide at dekorere mit værelse med det, det giver mit værelse en hel del personlighed. Det er de små ting i livet, som tæller.

Hvad har du lavet i dag?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katrine Ringbæk Sunday April 19th, 2015 at 08:19 PM

  Det lyder som hyggeligt og personlige gaver 🙂
  Jeg har sovet længe, blevet rød i hovedet eftersom jeg faldt i søvn i solen, besøg en øko gård og set køerne danse ud på marken efter en lang vinter/efterår.

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Sunday April 19th, 2015 at 10:57 PM

   Nejj sikke en masse du har fået lavet i dag. Det var da dejligt.. Lidt ærgeligt, at du faldt i søvn i solen, haha 🙂

  Leave a Reply