Other

Thoughts about jaw surgery

28. April 2015

DSC_0022-horzs

[two_columns_one]

Tomorrow is the long-awaited day. The day I’ve been thinking about, worrying about and kind of looking forward to for the last couple of years. I’ve mentioned it a few times by now; tomorrow is the day of my JAW SURGERY. Can you believe it? Soon my under bite will finally be gone and a few months from now I’ll probably be able to make the perfect bite mark into a crunchy sandwich. It doesn’t sound like much, but it’s a big deal for me.

Within the last couple of weeks I’ve been preparing myself a lot by watching all different kinds of jaw-related blogs and videos, since I find it quite nice to know what to expect and to get the answers to some of the many questions I have about it: How ugly am I going to be for the next couple of weeks? How much can I eat? What can I eat? Does it hurt? For how long am I swollen? – the list is long. These blogs and videos I’ve been watching have really helped a lot and I’m thinking about making some videos myself to help others in the same situation and to document my own progress.

If you have any questions feel free to comment below. Don’t expect to hear much from me on the blog the next couple of days though. Hope you’re doing well and is enjoying the great weather!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I morgen er den længe ventede dag.  Dagen jeg har tænkt på, bekymret mig om og på en måde set frem til, de sidste par år. Jeg har nævt den et par gange nu; i morgen er dagen hvor jeg skal igennem en KÆBE OPERATION. Tænk engang! Snart vi mit underbid endelig være væk, og om et par måneder fra nu, vil jeg sikkert kunne lave det perfekte bidemærke i en sprød sandwich. Det lyder ikke af meget, men det er en stor ting for mig.

Indenfor de sidste par uger, har jeg forberedt mig selv en hel del, ved at se alle mulige slags kæbe-relaterede blogs og videoer, da jeg synes at det er rart at vide, hvad jeg kan forvente og få svar på nogle af mine mange spørgsmål omkring operationen: Hvor grim kommer jeg til at være de næste par uger? Hvad kan jeg spise? Hvordan kan jeg spise? Gør det ondt? Hvor lang tid er jeg hævet i ansigtet? – listen er lang. Disse blogs og videoer jeg har set, har virkelig hjulpet mig meget, og jeg overvejer lidt at lave nogle selv, for at hjælpe andre i samme situation og for at dokumentere min fremgang.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at skrive dem til mig i en kommentar. Forvent dog ikke at hører fra mig de næste par dage. Håber du har det godt og nyder det gode vejr!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply