Fashion

Scarf & patterns

15. April 2015

DSC_0029s DSC_0022-horzssDSC_0035ss

SCARF (similar) //  “ROMPER” (similar)

 [two_columns_one]

Today I wanted to show you my Aztec printed outfit. I really like how it almost looks like I’m wearing a romper; It’s really just a top and a couple of shorts in (almost) the same pattern – but the effect is very nice. I also rediscovered this transparent scarf which I really love due to its elegance. What do you think?  

I’ve honestly had a loooong day in school and I don’t really feel like doing anything productive today, reality is however that I have to write on an English assignment and some homework for tomorrow. I must admit that school isn’t my favorite thing in the world lately – There’s a bunch of stuff I’d rather do, but that is probably how I always feel. I just have a lot of plans lately and I feel like my coming weeks already is overly booked. Do you know that feeling? It’s kind of stressful and yet it’s nice to know that you’ve got something to look forward to. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I dag vil jeg vise jer mit Aztec trykte outfit. Jeg kan godt lide, hvordan det næsten ser ud som om, at jeg har en buksedragt på; det er egentlig bare en top og et par shorts i (næsten) det samme mønster – men effekten er fed. Jeg har også genopdaget mit gennemsigtige halstørklæde, som jeg virkelig elsker på grund af dets elegance. Hvad synes du?

Jeg har ærligt talt haft en laaang dag i skolen, og jeg har ikke lyst til at lave noget som helst produktivt i dag, virkeligheden er dog sådan, at jeg bliver nødt til at lave nogle lektier til i morgen. Jeg må indrømme, at skole ikke er min yndlings ting for tiden – Der er en hel del, som jeg hellere vil lave, men sådan har jeg det nok altid. Jeg har bare mange planer, og jeg har det som om, de kommende uger allerede er over-booket. Kender du det? Det er en smule stressende, og alligevel er det rart at vide, at du har noget at se frem til.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply