Fashion

Navy’n’Stripes

21. April 2015

DSC_0016sd DSC_0016sde

TOP (similar 1 // similar 2)

[two_columns_one]

The sky is still as blue as yesterday and the smell of fresh Spring flowers is hovering above us. Yesterday after school I spent a few hours with Caroline. We enjoyed an ice cream in the sun while talking about big and small until we decided to take a trip to Lyngby shopping center (Lyngby storcenter). As impulsive as I am, I ended up buying more than I intended to. One of the things which landed in my shopping bag was this lovely navy-striped shirt along with a black skirt and a huge pillow for my bed – some might say the pillow was a bit unnecessary, I’m sure I can come up with lots of awesome arguments for why it isn’t though.

What have you bought lately? 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Himlen er stadig ligeså blå som i går  og duften af friske forårsblomster svæver over os. Jeg brugte nogle timer med Caroline i går efter skole. Vi spiste en is i solen, mens vi snakkede om stort og småt, indtil vi besluttede os for at tage i Lyngby Storcenter. Impulsiv om jeg nu er, endte jeg med at købe mere end jeg havde i sinde. En af de ting, som landede i min shoppingpose var denne vidunderlige navy-stripede trøje, sammen med en sort nederdel og en kæmpe pude til mit værelse – nogle ville måske mene at puden er en smule unødvendig, men jeg er dog sikker på, at jeg kan komme på en masse awesome argumenter for, hvorfor den ikke er.

Hvad har du købt på det seneste?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply