Fashion

My Moss

23. April 2015

DSC_0024s DSC_0040-horzs DSC_0037s

SHIRT (similar)

[two_columns_one]

I’ve really fallen in love with Moss Copenhagen lately. I impulsively bought this shirt a month ago or so and it’s already became one of my favorites. Moss Copenhagen has this very simple, subdued and casual style which I’ve finally opened my eyes to. My next buy will definately be THIS casual but fresh playsuit. It’s not something that I usually would wear – but I really like it which is good enough for me.

Next week I’m going through this JAW SURGERY and I’ll do my best to keep the blog on its feet the following days and weeks after the surgery, but there’ll be days where I’m unable to blog – I hope that you’ll bear with me by then. I also got lots of exciting things in store for you the next couple of weeks; there’s a wonderful giveaway coming up and lots of new pictures too. Looking forward to share it all with you!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har virkelig forelsket mig i Moss Copenhagen på det seneste. Jeg købte impulsivt denne trøje for en måned siden, og den er allerede blevet en af mine yndlings. Moss Copenhagen har den her meget simple, dæmpede og afslappede stil, som jeg endelig har åbnet mine øjne for. Mit næste køb er helt klart DENNE afslappede men friske playsuit. Den er ikke noget jeg sædvanligvis ville gå i – men jeg kan virkelig godt lide den.

I næste uge skal jeg igennem den her KÆBE OPERATION og jeg vil gøre mit bedste for, at holde bloggen oppe og køre de efterfølgene dage og uger, men der vil komme dage hvor jeg ikke kan blogge – jeg håber i vil bærer over med mig til den tid. Jeg har også en masse spænende ting i ærmet de næste par uger; der kommer en vidunderlig giveaway og en masse nye billeder. Jeg ser frem til at dele det med jer!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply