Fashion

Green & blue

7. April 2015

DSC_0035-horzg-vertlpdd

[two_columns_one]

I’ve been doing a lot in this vacation for a change and I actually haven’t been home much. My holiday was well spent in good company with friends, family and of cause I’ve also spent quite a lot of time with m. We went to the Botanical Garden in Copenhagen the other day and he shot a couple of pictures of me and my beloved blue knit which I by now have mentioned quite a lot on this blog. Our plan was to go there again to shoot some more pictures last Sunday but we ended up playing cards and watching movies instead.

Right now It’s long past midnight and I just finished watching the third season of American Horror Story – I know it’s late, but the moon and the stars are wide awake and so am I. The minute i close my eyes noisy thoughts engulf my mind and I can’t let them go. Ideas, memories and dreams flashes  before my eyes and to be honest I don’t really want to sleep. I don’t know, the internet is keeping me up and I’m kind of restless.

How was your week?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg har lavet en hel del i denne ferie for en gangs skyld, og jeg har faktisk ikke været hjemme særlig meget. Min ferie er brugt i godt selskab med venner, familie og selvfølgelig har jeg også brugt en masse tid med m. Vi tog i Botanisk Have her forleden, hvor han tog et par billeder af mig og min blå strik, som jeg efterhånden har nævnt en del på bloggen. Vores plan var egentlig at tage derhen igen i søndags, men vi endte med bare at spille kort og se film i stedet. 

Lige nu er klokken langt over midnat, og jeg er lige blevet færdig med at se tredje sæson af American Horror Story – Jeg ved at det er sent, men både månen og stjernerne er lysvågene og det er jeg også. Når jeg lukker øjnene begynder larmende tanker at oversvømme mit sind, jeg kan bare ikke give slip. Idéer, minder og drømme billedliggøre sig selv foran mig, og hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg ikke rigtig sove endnu. Jeg ved ikke, internettet holder mig oppe, og jeg er lettere rastløs.

Hvordan var din uge?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply