Lists

Faking Saturday

16. April 2015

DSC_0036sss

[two_columns_one]

The moment I stepped over my doorstep and into my apartment, I decided that I wanted to make some pancakes. I quickly changed into my nightwear, started some music and danced clumsily around my kitchen with bowls and pans to end up with lots of lots of delicious pancakes. I’m now laying underneath my warm and comfortable duvet watching Netflix and treating my hair with a nutritious hair mask. Today is the day where I’m faking Saturday and I just wanted to share the recipe for what you need to have the greatest fake-Saturday to date:

The right attitude – Don’t stress about everyday problems, leave them at the doorstep

Something you should not eat – Just eat it! Do it, it’s “Saturday” after all

A great series   I can definitely recommend ‘Hannibal’, ‘Bates Motel’ and ‘American Horror Story’

No parents – Just close and lock the door, throw the key away, be yourself, relax!

Blankets, blankets, blankets – Roll around in them, lay on them, hide underneath them. There’s nothing like warm and soft blankets to relax in

Self love  Treat yourself; take a long shower, try a face mask or give your locks a hair treatment – you deserve it!

I’m a big fan of taking advantage of the weekend, it’s okay to take a break from life at times – treat your self, and great fake-Saturday to you (:

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I det øjeblik jeg trådte ind over mit dørtrin og ind i min lejlighed, besluttede jeg mig for, at jeg ville lave nogle pandekager. Jeg skiftede hurtigt til mit nattøj, startede noget musik og dansede klodset rundt i køkkenet med skåle og pander, for at ende ud med massere og massere af lækre pandekager. Jeg ligger nu under min varme og komfortable dyne, mens jeg ser Netflix og behandler mit hår med en nærende hårkur. I dag er dagen, hvor jeg faker lørdag, og jeg ville bare dele opskriften til hvad du har brug for, for at have den perfekte fake-lørdag til dato:

Den rette attitude – Ikke stress over små hverdags problemer, lad dem blive ved dørtrinnet

Noget du ikke burde spise – Bare spis det! Gør det, det er jo “lørdag” 

En god serie   Jeg kan helt klart anbefale ‘Hannibal’, ‘Bates Motel’ og ‘American Horror Story’

Ingen forældre – Bare luk døren, smid nøglen væk og vær dig selv, slap af!

Tæpper, tæpper, tæpper – Rul dig rundt i dem, lig ovenpå dem, gem dig nedenunder dem. Der er intet som varme og bløde tæpper, at slappe af i

Selv kærlighed  Forkæl dig selv lidt; tag et langt bad, prøv en ansigts maske på  eller giv dine lokker en hårkur- du fortjener det!

Jeg er stor fan af, at tage forskud på weekenden, det er okay at holde en pause fra livet engang i mellem – forkæl dig selv, god fake-lørdag til dig (:

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katrine Ringbæk Friday April 17th, 2015 at 05:02 PM

  Hvor er det bare et skønt indlæg! Det lyder som en super hyggeligt dag. Jeg er fan af at skrue op for musikken og bare danse fjollet rundt. Jeg gjorde det med en veninde i går. Vi hoppede i nattøj og skruede helt op fra Rasmus Seebach (kæmpe fan) 🙂

  Kig endelig forbi:
  http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Saturday April 18th, 2015 at 03:56 PM

   Åhh det lyder også bare helt vildt sjovt! Det handler bare om at nyde de små ting her i livet når man kan 🙂

  Leave a Reply