Interior

Cheap Wooden Box | Room Tip

14. April 2015

DSC_0004sDSC_0003s

 

[two_columns_one]

I was cleaning up my room the other day when I stumbled upon this wooden box which I’ve saved since Christmas. I remember thinking that it might become useful to me at some point and I sure was right. I’ve got a lot of mess in my room due to the fact, that I’ve collected a quite a lot of things for moving away from home someday, I don’t have as much space as I would like to have – and this is where the wooden box comes in: I now use it as a holder for my books and small trinkets, as you can see it even works as a plant holder!

Any kind of  box will do, but I prefer these small wooden boxes you get when you buy a lot of clementines or oranges. They’re cheap and fix; all you have to do is to remove the wrapping, I haven’t removed the sticker because I like the kind of industrial ‘touch’ it gives the box. You can even paint it any color of your choice if you like.

What do you think? 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg gjorde rent på mit værelse her forleden, da jeg faldt over denne trækasse, som jeg har gemt siden jul. Jeg kan huske, jeg tænkte, at den nok ville kunne bruges på et tidspunkt, og jeg havde sørme ret. Jeg har en del rod på mit værelse, fordi jeg har samlet en hel del ting, som jeg skal bruge, når jeg en dag flytter hjemmefra. Jeg har ikke så meget plads, som jeg ellers ville ønske – og det er her trækassen kommer ind: Jeg bruger den nu som en holder til mine bøger og små nips-ting, som du kan se, fungerer den endda som en plante holder!

En hvilken som helst kasse kan gøre det, men jeg fortrækker de her små trækasser, som du får når du køber en masse klementiner eller appelsiner. De er billige og fikse; alt du skal gøre, er at fjerne indpakningen. Jeg har ikke fjernet klistermærket, fordi jeg godt kan lide det industrielle ‘touch’ som den giver kassen. Du kan endda male kassen en hvilken som helst farve du ønsker.

Hvad synes du?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply