Fashion

Blueprint kind of day

4. April 2015

DSC_0034-2-horzsDSC_0001-2sDSC_0017-2-horzs

[two_columns_one]

I think I’ve found “my color” cause I’ve noticed that my wardrobe is filled with deep blue colors and I really like it. I’ve got my BLUE KNIT, my BLUE SKIRT and we even got a BLUE WALL in our living room which I like shooting pictures with. Blue is truly a wonderful and happy color which I really thinks suits me well. Today my dad is hosting an Easter lunch for our family and therefore I thought that today was a blueprint kind of day; happy and springlike.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg tror jeg har fundet “min farve”, for jeg har lagt mærke til, at min garderobe er fyldt med dyb-blå farver – og jeg elsker det. Jeg har min BLÅ STRIK, min BLÅ NEDERDEL og vi har endda en BLÅ VÆG i stuen, som jeg ofte tager billeder med. Blå er en vidunderlig glad farve, som jeg virkelig mener klæder mig godt. I dag holder min far påskefrokost for vores familie, og derfor tænkte jeg at det er en dag velegnet til en blå-printet buksedragt; glad og forårs-agtig.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply viveca Saturday April 4th, 2015 at 03:54 PM

  Blå er virkelig også fint, selvom jeg hælder mest til de mørkeste nuancer á la navy. Men det er smukt her til forår, hvor mørkt tøj alligevel synes at være lidt ekstremt 🙂

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

  • Reply Nivikka Saturday April 4th, 2015 at 04:40 PM

   Jeg er helt enig – hvis jeg skal være helt ærligt, så er navy blå også en af mine yndligs-nuancer!

 • Reply kathrine Johansen Saturday April 4th, 2015 at 07:18 PM

  Jeg er godt nok mere til de sorte/hvide farver – men det er også bare for kedeligt i længden synes jeg..

  God lørdag
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Saturday April 4th, 2015 at 10:46 PM

   Jeg synes også at det er super svært at komme ud af de sorte/hvide nuancer, det går ligesom bare til alt. Men når jeg først er hoppet i noget lidt mere farverigt, fortryder jeg det sjældent. God lørdag til dig også 🙂

 • Reply Sara Nielsen Monday April 6th, 2015 at 08:14 PM

  Det outfit er altså bare lige i øjet!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  • Reply Nivikka Monday April 6th, 2015 at 10:18 PM

   Tusind tak!

  Leave a Reply