Other

Update

28. March 2015

DSC_0012s DSC_0015s

[two_columns_one]

There’s so many things I would like to do lately and now that I’ve finally gotten Easter holidays I might have the time to do so.

It’s been a while since there’s been some lists and some fashion on this blog and I’m ready to take up the challenge of getting this blog up and running again. I’ve bought a new computer (it’s amazing!) and it’s now easier for me to both edit pictures and write posts. I still got lots of lots of pictures from Iceland I want to share with you – further more I’ve been experimenting a bit with my personal style and I’ve actually bought a lot of new clothes which means that you can look forward to a fashion-post or two within the next couple of days.

Have an wonderful Saturday!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Der er så mange ting, som jeg gerne vil gøre for tiden, og nu hvor jeg endelig har fået påskeferie, har jeg måske tiden til at gøre det.

Det er et stykke tid siden, at der har været lister- og mode indlæg på bloggen, og jeg er nu klar til at tage udfordringen op, og få denne blog op og kører igen. Jeg har købt en ny computer (den er fantastisk!) og der blevet meget nemmere for mig både at redigere billeder og skrive indlæg. Jeg har stadig en hel del billeder fra Island, som jeg vil dele med jer – desuden har jeg eksperimenteret lidt med min personlige stil, og jeg har købt en hel del nyt tøj, hvilket betyder, at i kan se frem til et mode-indlæg eller to inden for de næste par dage.

Hav en vidunderlig lørdag!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply