Fashion

Today

29. March 2015

DSC_0004s DSC_0006-horzs

[two_columns_one]

A little preview of my new favorite outfit with high-waisted trousers and a slightly transparent top. Just a couple of quick shots before I head towards my wonderful friend Solveig. I’m looking forward to spent the next several hours with her since we rarely get to see each other lately, we probably have a whole  lot to talk about.  It’s nice to have something to look forward too. For now I can reveal that tomorrow I’ll resume the ‘PHOTO INTERVIEW‘-project with a new amazing blogger.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

En lille forsmag på mit nye yndlings-outfit med højtaljede bukser og en lettere gennemsigtig top. Det er bare lige et par hurtige skud inden jeg hopper op på sadlen og cykler ud mod min skønne veninde Solveig. Jeg glæder mig til at tilbringe de næste mange timer med hende, da vi fortiden sjældent ses og da vi helt sikkert har helt vildt meget at snakke om. Det er rart at have noget at se frem til. Indtil videre kan jeg afslører, at jeg i morgen genoptager ‘PHOTO INTERVIEW‘-projektet med en ny fantastisk blogger.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply