Photography Travel

Into the fog we went

26. March 2015

DSC_0106s DSC_0054-horzsDSC_0060s DSC_0051sDSC_0101ffs

DSC_0083sdDSC_0068-horzsDSC_0073s

[two_columns_one]

Portraits and pictures from our trip to the volcanoc crater Stora-Eldborg. I really like wandering in the thick fog with my camera, the light is always so soft and ‘even’. I think fog is so amazingly beautiful and mysterious in it’s own way; humble and yet dominating. I tend to find the little things in life very interesting and fog is just one more thing which amazes me.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Portrætter og billeder fra vores tur til vulkankrateret Stora-Eldborg. Jeg kan virkelig godt lide at vandre rundt i tågen med mit kamera, lyset er så blødt og ‘jævnt’. Jeg synes, at tåge er så fantastisk smukt og mystisk på sin helt egen måde; ydmygt og alligevel dominerende. Jeg finder ofte de små ting i livet meget interessante og tåge er bare endnu en af de ting, som fascinere mig.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linnea Ahm Friday March 27th, 2015 at 07:10 PM

    Vildt lækre billeder! Det ser lidt koldt ud hehe

    • Reply Nivikka Friday March 27th, 2015 at 08:33 PM

      Tusind tak, jeg må indrømme at det var lettere køligt, men det var faktisk ikke så koldt som man skulle tro 🙂

    Leave a Reply