Fashion

The dish towel tee

2. February 2015

DSC_0043s

BLOUSE (link)

[two_columns_one]

I spent my Friday with lots of very talented bloggers to the Danish Fashionblog Award. Some of the QueenBees lovelies and I went out for sushi before the show, it was a wonderful night – I had to leave early though since I suddenly felt like going to m’s place in the middle of the night and therefore had to rush to catch the last train. Saturday and Sunday was spent relaxing as usual.

If you follow me on QUEENBEES you’ve already seen my ‘DISH TOWEL‘ before. I love it’s simplicity and loose fit, it also really makes it a lot more fun, when I’ve named it ‘the dish towel’ cause I know that it’s the first thing which goes through the mind of people when they see it. I like that it’s got a bit of irony to it.

What do you think?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg brugte min fredag med en masse talentfulde bloggere, til Modeblogprisen 2015. Nogle af de skønne QueenBees piger og jeg, mødtes til en gang sushi inden showet. Det var en fed aften – Jeg blev dog nødt til at gå tidligt, da jeg pludselig besluttede mig for, at tage hjem til m midt om natten, og jeg måtte skynde mig for at nå det sidste tog. Lørdag og søndag brugte jeg som sædvanlig på afslappende vis.

Hvis du følger mig på QUEENBEES har du sikkert allerede set mit ‘VISKESTYKKE‘ før. Jeg elsker dens simpelhed og løse pasform, det gør den også en hel del sjovere, at jeg har kaldt den ‘viskestykket’ fordi jeg ved, at det er det første, som går igennem folks tanker, når de ser den. Jeg kan godt lide at den har lidt ironi ved sig.

Hvad synes du?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Michelle Eckert Monday February 2nd, 2015 at 06:10 PM

  Tusinde tak for din søde kommentar, på min blog! 🙂

  Og lader til at have været en ekstremt hyggelig fredag!

  Kig meget gerne forbi min blog ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Monday February 2nd, 2015 at 06:11 PM

   Det var det sørrme også!

 • Reply Sanne Monday February 2nd, 2015 at 08:02 PM

  Lyder super hyggeligt! Er vild med din top 🙂

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  • Reply Nivikka Monday February 2nd, 2015 at 08:06 PM

   Mange tak!

 • Reply Camilla - Cfashion Tuesday February 3rd, 2015 at 03:01 PM

  Super skøn bluse 🙂

 • Leave a Reply