Interior

Plants

12. February 2015

DSC_0015-verts

[two_columns_one]

It’s not because plants are what I have most of – though I think that plants are quite amazing. But I have some. My plan is to buy more plants when I move away from home one day. Since I think that plants give life and freshness to a home. I am particularly fond of green plants which are easy to keep and which you don’t have to water as often as other plants, it’s also why a cactus is the absolutely best plant to hold when you’re an easily distracted person like me. They only need to be watered once a month, it couldn’t be easier than that! I’ve lost count of all the beautiful, colorful flowers which have lost their lives because of my forgetfulness. But I try nevertheless to introduce a beautiful flower in my room every now and then. One should never give up hope.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Nu er det ikke fordi, at det er planter jeg har mest af på mit værelse – selvom jeg synes, at planter er ret så fantastiske. Men jeg har da nogle stykker. Min plan er, at skaffe nogle flere inden og efter jeg engang er flyttet hjemmefra, da jeg synes at planter giver noget liv og friskhed i et hjem. Jeg er især glad for grønne planter der er nemme at holde og som man ikke skal vande særlig ofte, det er også derfor at en kaktus eksempelvis er den absolut bedste plante at holde, når man er en lettere distræt person som mig. De skal nemlig kun vandes en gang om måneden, nemmere bliver det ikke! Jeg har ikke tal på alle de smukke farverige blomster, som har måtte lade livet på grund af min glemsomhed. Men jeg prøver da alligevel at indfører en smuk blomst på mit værelse i ny og næ. Man skal aldrig opgive håbet.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply