Photography

On the road again

13. February 2015

c

[two_columns_one]

I’m driving on the roads of Sweden right now, road tripping with my dad. This is a planned post and I hope you’re doing well. I’ve missed being on the road and I probably have quite a good time right now, as I watch the world pass by; the threes and bushes floating together.

I remember going on these road trips with my dad, when I was younger – We always listened to Dr. Hook or Creedence Clearwater Revival, singing along or playing word games where we have to guess what the other is thinking. I was always sitting on the passenger seat buried in a book or letting my creativity float by drawing or writing. I hope that this trip is going to be just as wonderful. I’ll be back Sunday ☼

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg kører på de svenske veje lige nu, road tripping med min far. Dette er et planlagt indlæg og jeg håber, at du har det godt. Jeg har savnet, at rejse på denne måde. Jeg har det sikkert ret godt lige nu, mens jeg kigger på verden svæve forbi; træerne og buskene som flyder sammen.

Jeg kan huske da jeg var yngre, og tog på turer som disse med min far – Vi lyttede altid til Dr. Hook eller Creedence Clearwater Revival, mens vi sang med og legede ordlege hvor man skulle gætte, hvad den anden tænkte på. Jeg sad altid på passager sædet begravet i en bog, eller lod min kreativitet flyde, ved at tegne eller skrive. Jeg håber at denne tur, vil være ligeså vidunderlig. Jeg er tilbage søndag ☼

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply