Other

My silence

9. February 2015

DSC_0125sdds-horzds

[two_columns_one]

Just thought that I would explain the last couple of day’s silence, to those of you who might be wondering.

I’ve finally ‘found’ a blogging routine which I find suiting for my lifestyle. It’s that routine which I’ve been following all of January (with a few exceptions). I blog everyday but Sunday to give myself a little break during my busy weeks. But this weekend (including most of today) I decided to take a little break from the internet – Sometimes it’s necessary for me to pull out the plug and try living in the moment. I didn’t leave the internet entirely though, since I sometimes found myself checking both instagram and facebook, but the idea was to step a bit out of the blogging world. As wonderful as it may is as stressing and time consuming it can be. But I’m back.

Tomorrow you can look forward to the second photo interview on this blog, hope you’ve had a nice weekend!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg tænkte, at jeg ville forklarer grunden bag de sidste par dages stilhed til dem af jer, som måske har undret sig.

Jeg har endelig ‘fundet’ en blogging rutine, som passer til min livsstil. Det er den rutine, som jeg har fulgt hele januar (med et par undtagelser). Jeg blogger hver dag undtagen søndag, for at give mig selv en lille pause i løbet af ugen. Men denne weekend (inklusiv i dag), har jeg besluttet mig for, at tage en pause fra internettet – Nogle gange er det nødvendigt for mig, at trække stikket ud og prøve at leve i nuet. Jeg forlod dog ikke internettet helt, da jeg tog mig selv i at tjekke både instagram og facebook op til flere gange, men ideen var, at træde ud af blogger verdenen. Ligeså vidunderlig denne verden kan være, ligeså stressende og tidskrævende kan den være. Men jeg er tilbage.

I morgen kan du se frem til andet photo interview på bloggen, håber du har haft en god weekend!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply