Photography

In the sunset

6. February 2015

DSC_0055s bb DSC_0048s DSC_0019s aaDSC_0025sDSC_0030sqDSC_0076a DSC_0054s

[two_columns_one]

Sunset makes me happy. As the quote says, sunset sure is a great opportunity for us to appreciate what the sun gives us; I love how the sun is embracing the earth with golden kisses and promises of better days. The sun is always kind and giving, keeping us warm and healthy. Light is essential to photography and therefore I’m very thankful for the natural daylight which the sun provide us with – could you imagine a world without golden hours and warm sunbeams?

I spent my Wednesday with m. As usual when we spent time together in the every days, we didn’t really do anything. I just like spending my time with him doing nothing. Lately we’ve been having a bit of ups and downs – if there’s something I’ve learned about being in a relationship then it’s definitely that there will be good times and there will be bad times; He isn’t always easy to be around. But then again, I’m not always easy to love; I got my imperfection too. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Solnedgang gør mig glad. Som citatet siger, solnedgang er en god mulighed for at værdsette hvad solen giver os; Jeg elsker hvordan solen kærtegner jorden, med dens gyldne kys og løfter om bedre dage. Solen er altid venlig og givende, den holder os varme og sunde. Lys er essentielt for fotografi og derfor er jeg meget taknemmelig for det naturlige dagslys som solen giver os – kunne du forstille dig en verden uden gyldne timer og varme solstråler?

Jeg brugte min onsdag med m. Som sædvanlig, når vi er sammen i hverdagene, lavede vi ikke rigtig noget. Jeg kan bare godt lide at bruge tid med ham, selvom vi ikke laver noget. For tiden har vi haft en hel del op- og nedture – hvis der er noget jeg har lært ved at være i et forhold, er det, at der vil være gode tider og der vil  være dårlige tider; Han er ikke altid nem at omgås. Men igen, jeg er heller ikke altid nem at elske; jeg har også mine ufuldkommenheder.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Lynne Kayenne Friday February 6th, 2015 at 04:01 PM

  Love the setting, you look like a pop star
  http://www.populairelife.co.uk

  • Reply Nivikka Friday February 6th, 2015 at 07:16 PM

   Thank you 🙂

 • Reply Cecilie Binau Friday February 6th, 2015 at 10:09 PM

  Vildt flotte billeder!
  Knus
  bloggingbycecilie.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Friday February 6th, 2015 at 10:45 PM

   Mange tak!

 • Reply Maria Saturday February 7th, 2015 at 03:22 PM

  Virkelig flotte billeder – solnedgange er så smukke!
  Håber du vil kigge forbi 🙂
  http://www.thefashiondove.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Saturday February 7th, 2015 at 08:48 PM

   Tusind tak, Det er det helt bestemt 🙂

 • Reply Camilla Saturday February 7th, 2015 at 07:38 PM

  Dine billeder er altid så smukke! (:

  • Reply Nivikka Saturday February 7th, 2015 at 08:48 PM

   Tusind tak!

 • Reply Marie Sunday February 8th, 2015 at 12:36 AM

  Nu har jeg set din blog nogle gange og jeg synes simpelthen at den er så flot og enkel 🙂

  Du er velkommen til at tage et kig på min blog: mariehollesen.dk 🙂

  • Reply Nivikka Sunday February 8th, 2015 at 02:10 PM

   Årh tusind tak, sikke en dejlig kompliment! Tager et kig forbi din blog med det samme!

  Leave a Reply