Fashion

Forever black

4. February 2015

DSC_0006-2-horzsDSC_0030s DSC_0018-horzs

[two_columns_one]

I love snow; I love the crispy sound it makes underneath my feet, I love being the first one to walk on newly fallen snow, I love how snow is somehow sound absorbing making it easier for me to gather my thoughts when going for a walk. Everything seems so peaceful when it’s snowing. The beautiful snowflakes slowly falling from the sky, elegant and feather-like.  

While the world outside my window is turning white I’m staying forever black. I rediscovered my old leather jacket and decided to mix it with a simple loose dress to create a bit of contrast between the materials. Black never turns old and I really love being able to wear an all black outfit now and then. Originally I was going to shoot these pictures without my scarf, but I must admit that it was a bit to cold to shoot without it – also I think that the feminine color suits the edgy outfit very well.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg elsker sne; jeg elsker den sprøde lyd det laver under mine fødder, jeg elsker at være den første til at gå på nyfalden sne, jeg elsker hvordan sneen virker lydabesoberende og derved gør det nemmere for mig, at samle mine tanker, når jeg går en tur. Alt virker så fredfyldt når det sner. De smukke sne flager, der langsomt falder ned fra himlen, elegant og fjer-agtigt.

Mens verdenen udenfor mit vindue bliver hvid, forbliver jeg forevigt sort. Jeg genopdagede min gamle læder jakke og besluttede mig for, at mixe den med en simpel løs kjole, for at skabe en smule kontrast mellem materialerne. Sort bliver aldrig forældet, og jeg holder meget af, at have et helt sort outfit på nu og da. Oprindeligt ville jeg have taget disse billeder uden halstørklædet, men jeg må indrømme, at det var lidt for koldt at tage billeder uden – desuden synes jeg, at den feminine farve går godt sammen med det ellers edgy outfit.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply