Other

Dull holiday

16. February 2015

DSC_0135s DSC_0094sDSC_0133-horzsDSC_0107sDSC_0104s

[two_columns_one]

My winters holiday has been sleepy and a bit dull, I must admit that I’ve been simply existing more than I’ve been living this week, but I actually appreciate myself for letting myself be a bit bored at times. I’ve really haven’t had the energy to do much and I’ve spent most of my hours watching both Hannibal and American Horror Story – two truly entertaining series by the way!

(I realise that it’s been a long time since there’s been some fashion posts on the blog, but don’t worry I’m planning to make a post or two this week)

Today is my first day of school after the holiday. I don’t really feel like it since I have a long day ahead of me with boring assignments, french class and math test. Right now m’s probably enjoying himself in Sweitzerland – lucky him. As always I’m looking forward to see him again.

How is your Monday?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Min vinterferie har været søvndyssende og en smule kedelig, jeg må indrømme, at jeg har eksisteret mere end jeg har levet i denne uge,men jeg værdsætter faktisk mig selv, for at lade mig have det lidt kedeligt engang i mellem. Jeg har virkelig ikke haft energien til at gøre noget, så jeg har brugt de meste af mine timer på at se Hannibal og American Horror Story – to helt igennem underholdende serier by the way!

(Jeg ved, at det er ved at være et stykke tid siden, at der har været et mode indlæg på bloggen, men bare rolig, jeg har planlagt at lave et indlæg eller to denne uge)

I dag er min første dag i skole efter ferien. Jeg føler ikke rigtig for det, siden jeg har en lang dag foran mig med kedelige opgaver, fransk og en matematik test. Lige nu hygger m sig sikkert i Sweitz – heldige ham. Som sædvanlig glæder jeg mig til, at se ham igen.

Hvordan er din mandag?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply