Other

Where I belong

29. January 2015

DSC_0016s

[two_columns_one]

Where do I belong? Do you know that bubbly, warm and wonderful feeling you get in your stomach when you are with the right people? When you are in the right place? You kind of forget to think about yesterday and tomorrow because you feel so amazingly happy where you are right now. Like nothing could ever be better than this moment? It’s a very strong feeling, knowing that you ‘belong’ – and there’s many ways to ‘belong’. I’m still not sure where I belong in life, where my place in this world is – what I know is that I do belong; I can feel it when I’m with m, I can feel it when I’m with the right friends and I can feel it when I’m by myself.

Where do you belong?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Hvor hører jeg til? Kender du den boblende,varme og vidunderlige følelse man får i sin mave, når man er sammen med de rigtige mennesker? Når man er det rigtige sted? Man glemmer ligesom at tænke på dagen i går og dagen i morgen, fordi man føler sig så glad hvor man er lige nu. Som om at intet kunne være bedre end lige dette øjeblik? Det er en meget stærk følelse, at ‘hører til’  – og der er mange måder at ‘hører til’ på. Jeg er stadig usikker på, hvor jeg hører til i livet, hvor mit sted i denne verdenen er – hvad jeg ved er, at jeg hører til; jeg kan mærke det når jeg er med m, jeg kan mærke det, når jeg er sammen med de rigtige venner og jeg kan mærke det, når jeg er alene.

Hvor hører du til?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emily Thursday January 29th, 2015 at 02:21 PM

  Jeg må altså sige at jeg er helt misundelig på din halskæde!

  • Reply Nivikka Thursday January 29th, 2015 at 04:16 PM

   Mange tak, jeg har købt den på Asos, du kan finde linket i et tidligere indlæg 🙂

 • Reply Michelle Eckert Thursday January 29th, 2015 at 10:04 PM

  Så lækker blog du har dig her! Er så forelsket i dit layout, det er virkelig gennemført!

  Jeg har lige opstartet en splinter ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt, hvis du ville tjekke den ud. Vi kunne eventuelt følge hinanden? 🙂

  Knus ♥
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Thursday January 29th, 2015 at 10:07 PM

   Tusind tak! Tjekker din blog ud med det samme 🙂

 • Reply Amalie Friday January 30th, 2015 at 07:16 PM

  Får den følelse når jeg er sammen med dig faktisk!

  • Reply Nivikka Friday January 30th, 2015 at 07:27 PM

   Åhhhh du er så søøøøddd! Og total i lige måde :)❤❤

 • Reply Rachel Y. Friday February 13th, 2015 at 02:42 PM

  I always wish to be certain of where I belong. It’s a tough one, but I feel it on occasion. I’m very glad to hear you and your sense of belonging. This is beautiful, by the way. x

 • Leave a Reply