Fashion

The secret of dressing up

10. January 2015

DSC_0013s

[two_columns_one]

This was actually my Christmas outfit, but since I find it quite soothing for any special event, I wanted to show it to you along with a few tips on dressing up.

Every time I need to dress up for something I always find myself looking into my closet hopelessly lost thinking that I don’t have anything to wear, which of course is a downright lie. I’ve discovered though, that with only a few things in mind (and in your wardrobe) you can change the situation, reuse your old outfit and still look gorgeous. 

The ideal things to have in your wardrobe is a dress with either a different texture or padding (whatever suits your style best), a black dress and two blazers (Color: one in simple black or white and a bit more colorful one), you would also need some jewelries. On the image I’m wearing a heavy metallic necklace from H&M to break with the clean black and white style. If you feel like it’s too much you can manage well with only one black blazer and ‘the special dress’.

Now to the fun part, when you’ve got what you need, dressing up is easy. You can simply mix and match as you please. You can go black on black with edgy jewelries or you can try to stand out a bit with a colorful outfit – The choice is yours. 

The secret is not to over-do it. If you’re wearing a checkered dress like mine, make sure to wear a simple blazer in neutral nuances or tender/dusty colors. If the dress or the blazer is standing out by it self, you might not need any jeweleries.  The important thing is, that you feel comfortable and that you have fun dressing up.

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Dette var faktisk mit jule-outfit, men siden jeg finder det passende til stort set alle specielle begivenheder, tænkte jeg at jeg ville dele det med jer, sammen med et par ‘dress-up’ tips.

Hver gang jeg skal gøre mig klar til diverse begivenheder, finder jeg altid mig selv stående foran mit skab, mens jeg håbløst kigger ind i det og tænker, at jeg ikke har noget som helst at tage på – hvilket selvfølgelig er en løgn. Jeg har dog fundet ud af, at med kun et par ting i mente (og i din garderobe) kan du ændre denne situation; genbruge dine gamle outfits og stadig se vidunderlig ud.

De ideelle ting at have i din garderobe, er en kjole med enten en anderledes tekstur eller et anderledes mønster (hvad der nu klæder dig bedst), en sort kjole og to blazere (Farve: sort/hvid og en mere farverig en), smykker er også en god idé. På billedet har jeg en tung halskæde på fra H&M, for at bryde med mit ellers så sort og hvide look. Hvis du føler, det er for meget, kan du klare dig med en sort blazer og den ‘specielle’ kjole.

Nu til den sjove del, når du har hvad du mangler, bliver det nemt at dresse-op. Du kan simpelthen bare mixe og matche som du vil. Du kan gå black on black med rå smykker, eller du kan skille dig lidt ud med et farverigt outfit – valget er dit.

Hemmeligheden er, ikke at overdrive. Hvis du bærer en ternet kjole som jeg, så sørg for at have en simpel blazer på i neutrale eller støvede farver. Hvis kjolen eller blazeren skiller sig meget ud i sig selv, behøver du måske ikke smykker. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas og har det sjovt.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Sofie Sunday January 11th, 2015 at 05:00 PM

  Rigtig gode tips, som jeg stensikkert vil få brug for. Rigtig fin kjole (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Sunday January 11th, 2015 at 05:45 PM

   Tusind tak, godt du kan bruge dem:)

 • Reply Line Sunday January 11th, 2015 at 08:11 PM

  Super gode tips! Jeg er vild med det outfit! 😀 Det er bare mega flot 😀

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  • Reply Nivikka Sunday January 11th, 2015 at 08:18 PM

   Tusind tak, hvor er du sød!

 • Reply Karina Monday January 12th, 2015 at 02:49 PM

  Den kjole er bare SÅ smuk til dig!! 😉

  • Reply Nivikka Monday January 12th, 2015 at 02:50 PM

   Tusind tak!

 • Reply Sanne Monday January 12th, 2015 at 04:39 PM

  Kjolen er virkelig smuk! Sådan en du kan bruge til enhver lejlighed 🙂

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  • Reply Nivikka Monday January 12th, 2015 at 04:41 PM

   Mange tak! Det kan jeg helt bestemt, og den er da allerede blevet brugt en gang eller to i forvejen 🙂

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG Monday January 12th, 2015 at 05:30 PM

  Super flot kjole! 🙂

  • Reply Nivikka Monday January 12th, 2015 at 05:33 PM

   Mange tak 🙂

 • Reply Charlotte Monday January 12th, 2015 at 07:01 PM

  Flot outfit! Elsker kjolen! 🙂

  • Reply Nivikka Monday January 12th, 2015 at 07:06 PM

   Mange tak!

 • Reply Sofie Eilersen Monday January 12th, 2015 at 08:27 PM

  Kjolen er så fin 😀

  • Reply Nivikka Monday January 12th, 2015 at 08:29 PM

   Tak 🙂

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk Wednesday January 14th, 2015 at 04:54 AM

  Ej hvor er du flot 😀 Elsker dit outfit!

  • Reply Nivikka Wednesday January 14th, 2015 at 06:52 AM

   Tusind tak! Hvor er du sød!

  Leave a Reply