Fashion

Orange

27. January 2015

DSC_0037-horzs

TOP (similar) //   COAT(xx)

[two_columns_one]

I’m sooo tired of these rainy and short days. After getting home from school yesterday, soaking wet and in a semi-bad mood, I decided to try shooting some outfit pictures despite the fact that it was getting dark. My idea was to shoot pictures in a new location, but since the darkness was already hovering above Copenhagen threatening to turn day into evening – I decided to just shoot the pictures outside my apartment as I usually do.

I actually borrowed my mothers coat for the day since I’ve found myself quite in love with the color. She’ll get it back though, it doesn’t quite fit my wardrobe and I’m not too crazy about the shiny fabric inside the coat. I’m beginning to like to experiment a bit with my outfits lately and I have quite a lot of fun trying to incorporate a little color (as you’ve might have noticed from THIS post or THIS post), but I’ll admit that I usually stick to the black, white and grey tones on a daily basis. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg er sååå træt af disse regnfulde og korte dage. Efter jeg kom hjem fra skole i går, gennemblødt og i et semi-dårligt humør, besluttede jeg mig for, at skyde nogle outfit billeder, på trods af, at det var ved at blive mørkt. Min idé var, at tage nogle billeder et nyt sted, men siden at mørket svævede over København, og truede med at gøre dag til nat – besluttede jeg mig for, at tage billederne uden foran min lejlighed, som jeg plejer.

Jeg har faktisk lånt min mors jakke siden, at jeg kunne mærke mig selv forelske mig i farven. Hun får den dog tilbage, den passer ikke rigtig ind i min garderobe, og jeg er ikke helt vild med det skinnende stof inde i jakken. Jeg er begyndt at kunne lide, at eksperimentere lidt med mine outfits for tiden, og jeg har det ret sjovt med at inkorporerer nogle farver (som du måske har opdaget HER eller HER), men jeg indrømmer gerne, at jeg for det meste holder mig til de sorte, hvide og grå toner, til dagligt.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne Sophie Lynge Bodenmüller Wednesday January 28th, 2015 at 04:10 PM

  Super lækker blog du har dig! Ville blive rigtig glad, hvis du ville kigge fordi min, og måske smide en kommentar hvis det lyster. http://annesophie.bloggersdelight.dk Knus fie

  • Reply Nivikka Wednesday January 28th, 2015 at 04:26 PM

   Mange tak!

 • Reply Camilla - Cfashion Thursday January 29th, 2015 at 12:09 AM

  Rigtig fede billeder 🙂

  • Reply Nivikka Thursday January 29th, 2015 at 12:18 AM

   Tak!

  Leave a Reply