Fashion

Navy skirt & crop top

17. January 2015

DSC_0018aDSC_0012ss DSC_0024sDSC_0019sSKIRT (similar) // TOP(similar) // SHOES (similar) // BELT BAG (link) // NECKLACE (link)

 

[two_columns_one]

This Saturday equals work and time with m, nothing special really. I was supposed to go to work yesterday, but it hasn’t been too busy in the bakery all week and since we didn’t need to be two in the shop I got some well needed time off. Instead I spent the afternoon with a cup of tea and a lot of blog reading, purposely forgetting all about assignments and other school related stuff. Sometimes you just need a few peaceful hours without stressing out about school.

Today I wanted to show you this outfit, with the reference to THIS post, to show you that the inspiration collage finally became a reality because I invested in a blue skirt and this wonderful grey crop top (which btw just seem to fit perfectly). The only thing different from the collage are the shoes. This really doesn’t matter though, I think my sneaks compliment the outfit well making it a bit more sporty.

Have a splendid day!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Denne lørdag er lig med arbejde og tid med m, intet specielt. Det var meningen, at jeg skulle på arbejde i går, men der har ikke været specielt travlt i bageren hele ugen, og da der ikke var behov for, at vi var to i butikken, fik jeg noget tiltrængt fritid. I stedet brugte jeg eftermiddagen med en kop te og en masse blog læsning, mens jeg med vilje glemte alt om afleveringer og andet skolerelateret. Nogle gange har man bare brug for et par fredlige timer, uden at stresse ud over skolen.

I dag ville jeg vise jer dette outfit, med reference til DETTE indlæg, for at vise, at inspirationen fra collagen endelig blev virkeliggjort, da jeg investerede i denne blå nederdel og den grå croptop (som bare passer perfekt). Den eneste ting, som skiller sig ud fra collagen, er skoene. Det gør egentlig ikke noget, siden at jeg synes, at disse sneakers komplimentere outfittet godt, ved at gøre det lidt mere sporty. 

Hav en pragtfuld dag!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emily Sunday January 18th, 2015 at 12:53 AM

  Så flotte billeder! Lyset er helt perfekt 🙂

  • Reply Nivikka Sunday January 18th, 2015 at 10:57 AM

   Tusind tak 🙂

 • Reply Anne Cathrine Sunday January 18th, 2015 at 12:04 PM

  Det er altså et fint outfit. Er vild med den blå farve sammen med den grå 🙂

  • Reply Nivikka Sunday January 18th, 2015 at 03:00 PM

   Mange tak, jeg er også selv helt vild med navy blå 🙂

 • Reply Maria Sunday January 18th, 2015 at 01:17 PM

  Virkelig fedt outfit og virkelige gode billeder 🙂

  mariasschmidt.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Sunday January 18th, 2015 at 02:59 PM

   Tak! 🙂

 • Reply Emma Walker Sunday January 18th, 2015 at 06:46 PM

  Love this!
  Emma| With A City Dream

 • Reply Blueprint kind of day | Saturday April 4th, 2015 at 12:30 PM

  […] my wardrobe is filled with deep blue colors and I really like it. I’ve got my BLUE KNIT, my BLUE SKIRT and we even got a BLUE WALL in our living room which I like shooting pictures with. Blue is truly a […]

 • Leave a Reply