Fashion

Monki Jacket

13. January 2015

DSC_0081sss

JACKET (LINK)

[two_columns_one]

This is my absolutely favorite jacket and the funny thing is that I wasn’t really sure about weather I liked it or not when I bought it. Fortunately it turned out for the best. The jacket is a bit raw (on Monki’s hompage it’s called a ‘biker jacket’) and I like the fact that the zipper isn’t placed directly in the middle of the jacket, it’s a funny little detail which gives the jacket a bit of personality. What do you think about it?

I felt a bit drained all weekend due to the process of returning to my everyday life after a holiday. The weather has been very stormy the last couple of days and so has my mind. I’d spent the majority of the weekend with my wonderful m, but I couldn’t really find peace to really relax. Like wild birds playing in the wind, my mind kept travelling back to the past week, to my work and to the upcoming week, wondering about a bunch of irrelevant things. Last week I was constantly tired and yet I couldn’t sleep so it was nice finally sleep beside m. I’ve discovered that I somehow sleep a lot better when I’m with him. I can’t explain to you why, but I find it easier to fall asleep when I can feel his warm body against mine. There’s just something comforting about it.  

I hope you’ve had a nice weekend (and monday)!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Dette er min absolut yndlings jakke, og det sjove ved det hele er, at jeg ikke var sikker på hvorvidt jeg kunne lide den, da jeg købte den. Heldigvis viste det sig at ende godt. Jakken er en smule rå i det (på Monkis hjemmeside er den kaldt en ‘biker jakke’) og jeg kan godt lide, at lynlåsen ikke er placeret i midten af jakken, det er en sjov lille detalje, som giver jakken personlighed. Hvad synes du om den?

Jeg har følt mig en smule drænet hele weekenden, grundet processen med at gå tilbage til mit hverdags liv efter en ferie. Ligesom mit sind, har vejret har været meget stormene de sidste par dage. Jeg har brugt størstedelen af min weekend med min skønne m, men jeg kunne ikke finde fred til rigtigt at slappe af. Som vilde fugle, der leger i vinden, er mine tanker konstant fløjet tilbage til den sidste uge, til mit arbejde og til den kommende uge, for kun at tænke på en masse irrelevante ting. Sidste uge var jeg hele tiden træt, men jeg kunne ikke falde i søvn, så det var dejligt endeligt at sove ved siden af m. Jeg har lagt mærke til, at jeg sover bedre, når jeg er sammen med ham. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg finder det nemmere at falde i søvn, når jeg kan mærke hans varme krop mod min. Der er bare noget trygt ved det.

Jeg håber du har haft en god weekend (og mandag)!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Isabella Pernille Tuesday January 13th, 2015 at 08:20 PM

    Det er da en vildt fed jakke – og hvor er det nogle cool billeder! 🙂

    • Reply Nivikka Tuesday January 13th, 2015 at 08:22 PM

      Tusind tak!

    Leave a Reply