Fashion

Knitted cardigan & messy braid

6. January 2015

 

DSC_0111s DSC_0117sDSC_0108-vert-horzs[two_columns_one]

I absolutely adore my knitted cardigan. It may not look like much but I can assure you that it’s warm, wonderful and hard to live without. The great thing about it is that it’s grey and therefore it goes well with just about anything in my closet. I love wearing it with light dresses since the cardigan makes the overall-look soft and a bit more every-day-like.

On my right side, you can see my black purse from Erbs (which I mentioned in a post on QUEENBEES) since it’s an amazing purse I think it deserve a post for itself, so I won’t write much about it here. I will also make a post about my favorite jewelries soon, therefore I won’t say much about the rings either – I do, however, think they go well with this outfit (or any outfit really!).

The pictures are from yesterday afternoon. I wasn’t really planning on making a post. It’s just so easy for me to find the inspiration lately. Even though I had a lot of other stuff to do, I couldn’t help but grab my camera and shoot some outfit pictures. I’m in this wonderful flow which I hope to contain for the rest of 2015. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg elsker virkelig min stikkede cardigan. Den ser måske ikke ud som meget, men jeg kan forsikre dig om, at den er varm. Det fede ved den er, at den er grå, og den går derfor godt med alt i mit skab. Jeg har ofte cardiganen på med en let kjole, det får hele looket til at se mere blødt og hverdags-agtigt ud.

På min højre side, kan du se min sorte taske fra Erbs (som jeg har nævnt i et indlæg på QUEENBEES), siden at det er en helt igennem fantastisk taske, så synes jeg, at den fortjener et indlæg for sig selv. Jeg vil derfor ikke sige meget om den her. Desuden vil jeg også snart lave et indlæg med mine yndlings-smykker, så ringene må derfor også gå unævnt hen – Jeg synes dog, at de går godt med dette outfit (de går godt med alle outfits!).

Billederne er fra igår eftermiddag. Jeg havde egentlig ikke planlagt at lave et indlæg, men det virker bare så nemt for mig for tiden. Selvom jeg havde en  masse andet at lave, kunne jeg ikke lade være med at gribe kameraet og skyde nogle outfit-billeder. Jeg er inde i dette vidunderlige flow, som jeg håber på at holde resten af år 2015.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Nicoline Berthy Tuesday January 6th, 2015 at 09:28 AM

  Det er virkelig en fin cardigan, der passer rigtig godt sammen med resten af outfittet. Og hvor lyder det fantastisk med din store inspiration og motivation for at blogge. 🙂

  • Reply Nivikka Tuesday January 6th, 2015 at 09:44 AM

   Tusind tak! Ja, det er dejligt at være inde i en god rytme for engangs skyld 🙂

 • Reply Viveca Tuesday January 6th, 2015 at 01:03 PM

  Så fine billeder, og rigtig flot outfit. Glæder mig til at se mere om tasken – den er godt nok pæn! Lyder forresten skønt med flowet – håber også selv på at kunne opretholde et godt blog-inspirations-flow hele 2015.

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  • Reply Nivikka Tuesday January 6th, 2015 at 01:15 PM

   Mange tak! Det er altid rart at være inde i et flow, krydser fingre for at vi begge kan holde det!

 • Reply Snow Princess Bella Tuesday January 6th, 2015 at 03:18 PM

  So beautiful photos! <3

  • Reply Nivikka Tuesday January 6th, 2015 at 03:51 PM

   Thank you very much!

 • Reply Chalotte Kamp Kruse Tuesday January 6th, 2015 at 04:49 PM

  Fede billeder og lækker opsætning på din blog! 🙂

  • Reply Nivikka Tuesday January 6th, 2015 at 04:50 PM

   Mange tak! Jeg arbejder stadig lidt på designet, men gør mit bedste 🙂

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP Wednesday January 7th, 2015 at 10:45 AM

  Virkelig lækkert outfit og super god stil <3

  • Reply Nivikka Wednesday January 7th, 2015 at 11:30 AM

   Mange tak!

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG Wednesday January 7th, 2015 at 12:33 PM

  Super lækkert outfit 🙂

  • Reply Nivikka Wednesday January 7th, 2015 at 02:06 PM

   Tak!

 • Reply Ida Benedicte Thursday January 8th, 2015 at 12:05 AM

  Hej 🙂

  Må jeg spørge hvordan du har lavet tingene i din sidebar, både billede med teksten og de tre billede-links til sociale medier!

  Super fin blog, jeg vil klart følge med herinde 🙂

  Kh Ida B.

  • Reply Nivikka Thursday January 8th, 2015 at 12:16 AM

   Jeg har købt temaet til min blog, også var sidebaren opstillet i forvejen.

   Billederne med links til de sociale medier, har jeg lavet i et gratis program der hedder Gimp og derefter har jeg bare sat dem ind i sidebaren med et link hen over.

   Det samme gælder billedet af mig selv. Teksten er bare noget tekst, man havde mulighed for at skrive til billedet. Så det fulgte ligesom bare med tema-pakken. Håber at det kunne besvare dine spørgsmål, ellers må du bare skrive igen 🙂

   Dejligt at hører, at du vil følge med herinde. Velkommen til!

   • Reply Ida Benedicte Thursday January 8th, 2015 at 12:18 AM

    tak for svar 🙂 hvor har du din blog?

    • Reply Nivikka Thursday January 8th, 2015 at 07:27 AM

     Jeg har min blog på WordPress,har købt domæne på one.com 🙂

 • Reply Camilla - Cfashion Tuesday January 13th, 2015 at 04:25 PM

  Rigtig fine billeder – den cardigan er da også super lækker!

  • Reply Nivikka Tuesday January 13th, 2015 at 04:42 PM

   Mange tak! Er også rigtig glad for den 🙂

 • Reply Erbs purse | Thursday January 15th, 2015 at 09:53 AM

  […] It can fit all of my books and my computer and it also looks amazing in it self. As you can see in THIS post, it is quite big and fits perfectly to almost every […]

 • Leave a Reply