Interior

In peace with nature

9. January 2015
Soft and earthy home decor

 

[two_columns_one]

Three things I love: 1// earthy colors 2// Plants 3//Soft things

I made this collage yesterday evening, dreaming about my future apartment once again wondering about how to decorate it. I might change my decorating-plans at least a hundred times before I actually move away from home, but I really like making collages like these and I kind of envision myself looking through my blog weighing the pros and cons of different types of decorating styles when it finally becomes relevant. One thing is for sure, nature is going to be incorporated in my home in one way or the other.

I made this collage while having the idea of contrasts in mind. The industrial vs the wild. The metallic vs the soft. I’ve laid weight on the earthy brown tones for the decorations. I think that this will work very well as a contrast to an overall bright home with mainly white walls and furniture. The great thing is, that all of the items above is pretty affordable for almost everyone (especially a poor student!)

What do you think?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Tre ting jeg elsker 1// jordnære farver 2// Planter 3// Bløde ting.

Jeg lavede collagen her i går aftes, mens jeg drømte om min fremtidige lejlighed og endnu engang tænkte på, hvordan jeg vil dekorerer den. Jeg ændrer måske mine dekorations-idéer mindst hundrede gange, før jeg rent faktisk flytter hjemmefra. Men jeg kan virkelig godt lide at lave collager som disse, og jeg forstiller mig selv bladre gennem min blog, mens jeg opvejer fordelene og ulemperne, ved de forskellige typer idéer jeg har haft gennem tiden, når det engang bliver relevant. En ting er sikkert; naturen vil blive inkorporeret i mit hjem på den ene eller den anden måde.

Jeg lavede denne collage med tanke på kontraster. Det industrielle vs det vilde. Det metalliske vs det bløde. Jeg har lagt vægt på de jordnære brune toner til dekorationerne. Jeg tror at de vil fungerer godt som en kontrast til et hovedsageligt lyst hjem, med mange hvide vægge og møbler. Det fede er, at alle varerne for oven står til overkommelige priser (specielt for fattige studerene!)

Hvad synes du?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Chalotte Kamp Kruse Friday January 9th, 2015 at 12:24 PM

  Fine sager. Kommer helt i forårs stemning. 🙂

  • Reply Nivikka Friday January 9th, 2015 at 01:00 PM

   Jeg er helt enig!

 • Reply Viveca Friday January 9th, 2015 at 01:29 PM

  Det er nogle rigtig pæne ting. Tror kontrasten ville være så smuk!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  • Reply Nivikka Friday January 9th, 2015 at 01:46 PM

   Det er jeg nemlig også sikker på, at det ville 🙂

 • Reply Sakshi Raina Saturday January 10th, 2015 at 10:28 AM

  These are beautiful ideas. I love how earthly the color scheme is.

  • Reply Nivikka Saturday January 10th, 2015 at 01:08 PM

   Thank you 🙂

 • Reply Rory Saturday January 10th, 2015 at 12:59 PM

  I like industrial style too. When I moved into my apartment I left most of the furniture that was already there and did some small decorating, but when my boyfriend and I move into a house one day there will be everything new so that is what I dream about 🙂

  • Reply Nivikka Saturday January 10th, 2015 at 01:11 PM

   Sounds so nice! I’m a big fan of the industrial style myself, it kind of brings something special into a home 🙂

 • Reply Sofie Eilersen Saturday January 10th, 2015 at 01:35 PM

  Jeg elsker at have mit hjem fyldt op med en masse grønne planter! 😀

  • Reply Nivikka Saturday January 10th, 2015 at 03:54 PM

   Samme her! indtil videre har jeg kun en lille kaktus på mit værelse, er ikke den bedste til at holde planterne i live, desværre.

 • Reply Julie / It's My Passions Saturday January 10th, 2015 at 03:36 PM

  Kunne være en lækker form for indretning 🙂

  • Reply Nivikka Saturday January 10th, 2015 at 03:54 PM

   Helt enig 🙂

  Leave a Reply