Fashion

Erbs purse

15. January 2015

DSC_0116s DSC_0114-horzs

Purse (LINK)

[two_columns_one]

I got this purse as a Christmas present from my mom and I would lie if i didn’t say that I’m totally in love with it. I’ve needed a new purse since forever and it was with limited hope that I added it to my wishlist.

As I opened the first Christmas present of the day, the present from my mom, I could feel my smile grow as the content of the gift was being revealed. I mainly use it for school. It came with a smaller separate bag inside which serves several purposes as both a pocket and a purse. It can fit all of my books and my computer and it also looks amazing in it self. As you can see in THIS post, it is quite big and fits perfectly to almost every outfit.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg fik denne taske, som en julegave, fra min mor. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg er total forelsket i den. Jeg har haft brug for en taske i lang tid nu, og det var med begrænset håb, at jeg tilføjede den til min ønskeliste.

Da jeg åbnede den første julegave på dagen, gaven fra min mor, kunne jeg mærke mit smil gro, som indholdet af pakken blev afsløret. Jeg bruger den hovedsageligt til skolen. Den kom med en mindre separat taske inden i, der har op til flere formål som både lomme og taske. Den kan have alle mine bøger inden i og min computer, desuden så ser den jo super lækker ud i sig selv. Som du kan se i DETTE indlæg, er tasken rimlig stor, og passer perfekt til alle outfits.

Hvis du mangler en taske til hverdagens små eventyr, så husk at du kan deltage i min giveaway HER. Desuden kan du, hvis du går ind på denne GIVEAWAY BLOG finde et samlet overblik over diverse giveaways, der florerer rundt på nettet, super smart!

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply (nie)ulotne Thursday January 15th, 2015 at 02:02 PM

    Wow, so many changes! I haven’t been here so long!

    • Reply Nivikka Thursday January 15th, 2015 at 02:11 PM

      I know the feeling! there has been a lot of changes as you point out yourself 🙂 Welcome back!

    Leave a Reply