Fashion

Denim and stripes

1. January 2015

DSC_0036s DSC_0033-horzs

[two_columns_one]

A new year means a fresh start. To do something I’ve never done on my blog before, I’ve decided to post outfit posts once in a while. The reason why I’ve never done this before, is because it never really interested me, but ever since I began blogging on QueenBees fashion has become a bigger part of my life. Don’t worry though, my blog will be as it always have been, just with an outfit or fashion post once in a while.

I found these pictures from somewhere in May last year, where spring slowly was beginning to show it’s kind face. I remember how I went around between blossoming flowers and naked trees looking for a location to shoot some pictures. The air was cold but fresh and the sun was shining bright. I ended up choosing this white wall because of it’s simplicity – but I never did get to use these pictures.

Even thought it’s a simple outfit I kind of like how the denim jacket goes with the candyfloss striped t-shirt. As I’ve talked about a dusin of times before I’m a big fan of mixing something a bit on the edgy side with something more feminine. It adds up a lot of contrast to the style and it can make a rather simple outfit look super great. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Et nyt år betyder en ny begyndelse. For at gøre noget, som jeg aldrig har gjort på bloggen før, har jeg besluttet mig for, at begynde at lave outfit-indlæg engang i mellem. Grunden til, at jeg ikke tidligere har gjort dette, er fordi det ikke har interesseret mig, men lige siden at jeg blev en del af QueenBees er mode blevet en større del af mit liv. Frygt dog ikke, min blog vil være, som den altid har været, bare med et outfit eller et mode indlæg engang i mellem.

Jeg fandt disse billeder fra engang i maj sidste år, hvor foråret langsomt var begyndt at vise sit venlige ansigt. Jeg kan huske hvordan jeg gik rundt mellem blomstrende blomster og nøgne træer, mens jeg ledte efter en location at tage billeder ved. Luften var kold men frisk, og solen skinnede lystigt. Jeg endte med at vælge denne hvide væg i stedet, på grund af dens simpelhed – men jeg fik aldrig brugt de her billeder.

Selvom det er et simpelt outfit, kan jeg godt lide hvordan denim jakken går sammen med den candyfloss stribede t-shirt. Som jeg har talt om en million gange før så er jeg en stor fan af, at mixe noget på den lidt mere edgy side med noget feminint. Det giver en hel del kontrast til en stil, og det kan få et ellers så simpelt outfit til at se super fedt ud.

[/two_columns_one_last]

[divider]

 

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply