Photography

Counting down

30. January 2015

DSC_0006-2-horzs

[two_columns_one]

Lots of boring assignments to be written, my playlist is on repeat, and my life is pretty simple lately. Not boring just simple. To be honest it’s quite nice though. I’ve been battling a lot with mood swings, depressing days and “anti-socialness” (haha, is that even a word?) for a long period of time and I finally feel as if this heaviness has left my body. Like this cold breeze brushed my skin clean and made my heart pump easier and more carefree.

I’m counting down to the dansih fashionblogaward tonight. I’m counting down to the winter holiday. I’m counting down to Iceland with my class in March. I’m counting down to summer and I’m counting down to something else and a bit more scary, which I’ll eventually tell you about later.

What are you counting down to?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

En masse kedelige opgaver, der skal skrives, min playliste er på repeat og mit liv er rimelig simpelt for tiden. Ikke kedeligt, egentlig bare simpelt. For at være helt ærligt, så er det faktisk ret dejligt. Jeg har kæmpet en del med humørsvingninger, deprimerende dage og “anti-socialhed” (haha, er det overhovedet et ord?) i lang tid nu, og jeg føler endelig at denne tunghed der før var, har forladt min krop. Som om en kold brise, har børstet min hud ren og fået mit hjerte til at slå lettere og mere bekymrings frit.

Jeg tæller ned til modeblogprisen 2015 i aften. Jeg tæller ned til vinterferien. Jeg tæller ned til Island med min klasse i marts. Jeg tæller ned til sommer, og jeg tæller ned til noget andet og mere skræmmende, som jeg vil fortælle jer om på et senere tidspunkt.   

Hvad tæller du ned til?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Viveca Friday January 30th, 2015 at 10:14 AM

  Kan relatere så meget til den følelse. Det er fedt, når ting lige pludselig begynder at føles fjerlet..

  Jeg tæller ned til sommer! Der er forhåbentlig en lejlighed, en uddannelsesstart og andet skønt. Og så tæller jeg ned til 2016, hvor jeg planlægger en flere måneders udenlandsrejse. Dét glæder jeg mig sgu til!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  • Reply Nivikka Friday January 30th, 2015 at 10:51 AM

   Ja, det er så dejligt når dagene går lidt hurtigere!

   Uh det lyder spænende! Jeg håber også virkelig meget på at flytte hjemmefra til sommer – lad os håbe for os begge, at vi finder en lejlighed 🙂 Det er virkelig fedt at du skal udenlands i mange måneder, på mange måder er det virkelig en drøm for mig, at gøre sådan noget. Men på den anden side, så kræver det jo også en hel del mod, haha, forstår virkelig godt at du glæder dig til det!

 • Reply Absence, Iceland & surgery | Tuesday March 10th, 2015 at 10:13 PM

  […] of months there’s going to happen a whole lot in my life, I’ve shortly mentioned it BEFORE and I’m now going to explain […]

 • Leave a Reply