Photography

Broken Polaroids

22. January 2015

DSC_0005-3ass-horzs[two_columns_one]

I tried to shoot some pictures with my old Polaroid camera the other day, unfortunately the pictures turned out all broken and damaged so I decided to give vent for my wanderlust and write some quotes on them instead (I do realize that the airplane didn’t turn out too well, haha). The camera is quite old, I bought it a couple of years ago in a flea market and I actually haven’t used it much since. Maybe that’s the reason behind the damaged film?  

The great thing about polaroids is that they give an entirely different rustic feel to the image. I love that you can hold the picture physically in your hand. Polaroids are in some ways coincidental and volatile. They can’t be edited, they are raw representations of life with an edgy touch – I love it!

Do you like polaroids?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg prøvede at tage nogle billeder med mit gamle polaroid kamera her forleden, uheldigvis endte billederne med at være helt ødelagte. I stedet besluttede jeg mig for, at få afløb for min ‘wanderlust’ og jeg skrev derfor nogle citater på dem (Jeg er godt klar over, at flyet ikke endte med at se så godt ud, haha) Kameraet er ret gammelt, jeg købte det for et par år siden i et loppemarkedet og jeg har ikke brugt det meget siden. Måske er det grunden bag den ødelagte film?

Det fede ved polaroid billeder er, at de giver en helt anden rustik følelse til billedet. Jeg elsker at man kan holde på billedet og have det fysisk i hånden. Polaroider er på en måde tilfældige og flygtige. De kan ikke redigeres, de er rå gengivelser af hverdagen med et kantet touch – Jeg elsker det!

Kan du lide polaroid billeder?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linnea Ahm Thursday January 22nd, 2015 at 10:10 PM

  Årh, det ser vildt lækkert ud!

 • Reply Rachel Y. Monday February 2nd, 2015 at 03:40 PM

  I adore polaroids! Much like you, I find much more repose in the physical property of them and rustic stillness. I only wish I had a polaroid camera to play around with.

  • Reply Nivikka Monday February 2nd, 2015 at 05:30 PM

   You should really buy one, it’s a very wonderful thing to own 🙂

  Leave a Reply